algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Víctor: «Hem fet el que havíem de fer»

Els mallorquinistes lamenten no dependre d'ells

Un dels grans protagonistes del partit d'ahir a l'estadi de Los Pajaritos va ser el jove davanter Víctor Casadesús, que tot i no entrar gaire en joc durant els primers quaranta-cinc minuts, es convertí en l'home decisiu a la represa, ja que aconseguí el primer gol mallorquinista.

L'algaidí explicà després del partit que «així com estan les coses, ens hem d'aferrar a qualsevol cosa. Nosaltres hem fet el que havíem de fer, guanyar el partit i enfonsar el Numància. La llàstima és que els altres resultats no ens han acompanyat i, desgraciadament, depenem d'allò que facin altres equips».

Pel que fa al seu rendiment personal, Víctor es mostrà satisfet i declarà no haver-se cansat tant com en el matx anterior: «Aquest camp és més petit i he aguantat bé, de totes maneres ha estat un partit de molta lluita». Quant al gol aconseguit, explicà que «jo venia del mateix costat que Campano i me n'he anat cap al segon pal i, quan he vist la pilota, he rematat amb el cap i he marcat. Afegí que «amb el filial ja havia marcat de cap». Víctor assenyalà que «quan he marcat ho he anat a celebrar amb Carmona». I conclogué amb la dedicatòria del gol: «El dedic a la família i a tota la gent que m'ha ajudat a arribar on volia, a jugar a Primera Divisió i a marcar».

L'altre gran protagonista va ser Alejandro Campano, que es mostrà partidari d'anar «partit a partit» i es declarà satisfet per la seva actuació: «M'he trobat millor que en els altres partits».

De la seva banda, un fred Ballesteros declarà després del matx que «s'ha guanyat un partit i hem de continuar a veure què passa». Així mateix afegí que «nosaltres hem de sumar tot el que puguem i esperar a veure què passa».

De Los Santos, que hagué de ser substituït a la segona meitat, apuntà que «he tengut una lesió muscular i demà (per avui) sabrem si tenc una ruptura fibril·lar o no». A més digué que l'aspiració és «acabar bé la Lliga».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris