nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

Apel·lació confirma la sanció a Navarro

El Comitè de la Federació decidí ratificar els cinc partits de suspensió per al defensa sevillista

El Comitè d'Apel·lació de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va acordar ahir desestimar el recurs presentat pels serveis jurídics del Sevilla i confirmà així la sanció de cinc partits per a Javi Navarro, imposada per Competició el passat 5 d'abril, després de l'incident protagonitzat amb el jugador del Mallorca Juan Arango al partit disputat a Son Moix el passat 20 de març.

Apel·lació explica en els seus fonaments jurídics que Competició no va rearbitrar la jugada i que «es va limitar a examinar els efectes disciplinaris de la decisió arbitral» i conclou que la sanció era més greu que la simple amonestació que li havia mostrat l'àrbrite del partit.

El Comitè assegura que la sanció a Javi Navarro és la que li correspon per l'«existència de joc violent» i que l'argument del club sevillà sobre la impossibilitat de rearbitrar jugades ja sancionades al terreny de joc «ha hagut de ser desestimat».

A més, Apel·lació considera que la nova al·legació sevillista sobre la recusació del president del Comitè de Competició, Alfredo Florez, és «inadmissible». Pel que fa a l'informe mèdic aportat pel Sevilla, en el qual intenta demostrar que la lesió de Arango no era de la gravetat que al principi es temia, el Comitè recorda que aquesta prova mèdica «té importància només per demostrar clínicament que va haver una acció violenta i confirmar així la prova videogràfica».

Finalment, Apel·lació recorda que contra la seva resolució encara es pot interposar recurs davant del Comitè Espanyol de Disciplina Esportiva (CEDD) en els pròxims quinze dies hàbils.

D'altra banda, el Comitè d'Apel·lació va decidir també estimar els recursos interposats pel Vila-real i el Betis contra les sancions als seus jugadors Marcos Antonio Senna i Ricardo Oliveira, respectivament. Ambdós jugadors havien estat amonestats pel Comitè de Competició el passat 19 d'abril amb un partit de suspensió i amb una multa accessòria per acumulació de cinc amonestacions.

Per la seva part, el Comitè d'Apel·lació ha decidit desestimar els recursos formulats pel Lleida, Recreativo de Huelva i Xerez, i manté la suspensió d'un partit als seus respectius jugadors.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris