muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Xisco Jiménez: «S'ha complert el meu somni»

El mallorquí Xisco Jiménez debutà dissabte passat amb el Depor


Foren vuit minuts, però amb regust de glòria. Francisco Jiménez Xisco, nascut a Palma fa 18 anys i que segons els tècnics du camí de convertir-se en el nou Roy Makaay, debutà a Primera dissabte passat a Anoeta en un partit que el seu equip, el Deportivo de la Corunya, disputà davant la Reial Societat.

-Qué se sent quan es toca per primera vegada una pilota de Primera?
-La veritat és que vaig sortir molt tranquil al camp. Només em vaig sentir un poc nerviós tres dies abans, quan Irureta em comunicà que viatjaria a Sant Sebastià.

-Només foren vuit minuts...
-Es va complir el meu somni de petit, de sempre. Quan un comença a considerar de veritat el futbol com a professió, la meta és arribar a debutar en la màxima categoria. Mai em podia imaginar que això arribàs tan aviat.

-Massa aviat?
-No ho sé. Només puc dir que estic molt content i que som conscient que fou per les circumstàncies de l'equip, amb Tristán lesionat i amb Johnatan sancionat.

-Us sentiu jugador del primer equip?
-Som jugador del Deportivo B, de la Tercera Divisió, i fins i tot he arribat a jugar amb els juvenils aquesta temporada, però Irureta ja m'ha confirmat que continuaré entrenant amb el primer equip. Si hi vaig convocat, crec que em puc considerar futbolista del Depor.

-I diumenge...
-Seria una il·lusió tremenda anar convocat una altra vegada i jugar alguns minuts... davant la teva afició tot és més fàcil, encara que també més compromès.

-És tan dur Irureta com diuen?
-Amb mi no. M'està tractant molt bé, sempre pendent de mi per millorar la meva adaptació. A més, tampoc no fa distincions amb motiu de la meva inexperiència.

-Comenten que us va convocar perquè us va veure fer cinc gols en un partit del filial.

-Aquell dia ell hi era, però crec que m'hauria cridat igual per les circumstàncies del primer equip. Ja coneixia la meva trajectòria i, de fet, ja m'havia entrenat amb ell un parell de setmanes abans de la meva lesió.

-I la relació amb els nous companys, molts dels quals tenen categoria mundial?

-Perfecta. Tots m'han rebut de la millor manera possible, encara que sempre tens presents els qui et donen un suport especial, en el meu cas Manuel Pablo i Valerón.

-La vida ha canviat per a vós en una setmana...
-Sobretot perquè la gent està més pendent de la meva feina.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris