algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

Héctor Cúper deixa ara la porta oberta

L'argentí té avui una reunió decisiva amb Alemany

Héctor Cúper es reuní «cinc minuts» amb Mateu Alemany després del partit, segons va admetre el mateix tècnic, i avui mantindrà una reunió més en profunditat que podria resultar decisiva per al futur de l'entrenador al capdavant de la banqueta vermellenca. Tot i que ahir no va voler entrar a valorar la possibilitat de la dimissió («això no ho hem avaluat de cap manera», afirmà) el cert és que la insostenible situació creada amb quatre derrotes consecutives i amb l'equip condemnat al descens, podria accelerar els esdeveniments.

Ahir, el tècnic va comparèixer davant els mitjans de comunicació cinquanta minuts després del final del partit, i ho justificà amb l'argument que havia estat «avaluant allò succeït en el camp». Una anàlisi que també realitzà al president del club, tot i que només «cinc minuts». Fou una reunió ràpida en la qual, en paraules d'Héctor Cúper, ambdós s'endinsaren en una «tempesta d'idees» a la recerca de solucions «per alimentar l'escàs optimisme que ara mateix tenim». Avui l'entrenador i el president tornaran a reunir-se per parlar de les causes d'aquesta situació i de es podria almenyes atenuar. En aquest sentit, el preparador argentí anuncià «canvis bruscs» per pegar «una manotada pròpia de qualcú que s'està ofegant» i per contrubuir així a acabar la temporada «amb dignitat». Cúper va admetre que a partir d'ara sí que ja es pot qualificar de «miracle» l'objectiu de la permanència i explicà que «sense pressió potser ens anirà millor i tot». «Tal vegada ara jugarem més alliberats, perquè el que no s'entén és que ens costi tant fer tres passades seguides», confessà Cúper, que es volgué incloure en aquest desconcert. «No és un problema només dels jugadors, jo també en tenc la culpa», va reconèixer.

L'entrenador del Reial Mallorca reconegué que es troba en un moment «molt delicat» en l'àmbit personal, «perquè hem intentat moltíssimes coses i cap no ens ha donat resultat». Per tot això va admetre que «ja no podem parlar d'expectatives».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris