bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Apel·lació desestima la suspensió cautelar

El Comitè de la RFEF rebutjà els arguments presentats pel Sevilla a favor de Javi Navarro

El serial Javi Navarro-Juan Arango no s'ha acabat. De fet, per part sevillista es podria dir que comença ara, després que el Comitè de Competició decidís dimarts passat imposar al jugador valencià cinc partits de sanció. Ahir, es va escriure un nou capítol, ja que el Comitè d'Apel·lació de la Federació Espanyola va decidir desestimar el recurs del Sevilla FC i la seva petició de suspendre cautelarment la suspensió imposada pel Comitè de Competició.

El jugador del Sevilla va ser castigat amb cinc partits per l'entrada que va realitzar al futbolista veneçolà del Mallorca, Juan Arango, a l'estadi de Son Moix, en un partit jugat fa dues jornades i que acabà amb victòria dels andalusos (0-1).

Apel·lació va acordar ahir horabaixa, a més, que enviaria un fax a la Policlínica Miramar de Palma de Mallorca, amb l'objectiu que, amb caràcter voluntari i sempre que compti amb el consentiment exprés del jugador Juan Arango i que guardi la seva intimitat, remeti les proves practicades al futbolista, així com l'historial clínic de la lesió soferta.

El recurs d'apel·lació contra la decisió del Comitè de Competició, presentada per Manuel Soto Díaz, en nom del Sevilla, s'interessava per la prova documental i se sol·licitava la suspensió cautelar de la sanció, fins que no es resolgués el recurs definitivament.

El Comitè d'Apel·lació va decidir també mantenir la multa de 3.000 euros al seleccionador espanyol Luis Aaragonés, imposada per Competició el passat 1 de març a causa de de les seves manifestacions abans de l'enfrontament internacional amistós entre Espanya i Anglaterra. Apel·lació desestimà per tant els recursos formulats per la Comissió Nacional contra la Violència a Espectacles Esportius i el mateix Aragonés i ratificà la sanció al seleccionador com a autor d'una falta greu de l'article 120-b dels estatuts de la RFEF.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris