muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Claudio Ranieri és destituït i Antonio López agafa les regnes del València

El consell d'administració txe ja no tenia confiança en el tècnic italià

Ahir, el consell d'administració del València aprovà la destitució de l'italià Claudio Ranieri com a entrenador i director general del club, arran de la crisi de resultats patida per l'equip, anuncià ahir el president de l'entitat, Joan Soler, el qual també comunicà que Antonio López es farà càrrec de la plantilla.

Els dirigents de l'entitat mantingueren ahir un reunió extraordinària per tractar de la destitució del preparador italià, després de l'eliminació del València en la Copa de la UEFA dijous al vespre, en el matx de tornada dels setzens de final davant l'Steaua de Bucarest.

Ranieri, que arribà al València aquesta temporada després d'haver entrenat el Chelsea anglès durant els darrers anys, ja no dirigí la sessió d'entrenament de l'horabaixa a Paterna. Antonio López, fins ara director de l'escola de futbolistes del València, es posarà al capdavant de la plantilla. López fou el segon entrenador en l'etapa de Rafael Benítez.

Soler comunicà que el relleu de Ranieri dels seus càrrecs és conseqüència dels mals resultats i que la dinàmica en la qual havia entrat l'equip aquesta darrera setmana «s'havia de tallar». «Ens allunyava dels resultats que s'havien marcat i així ho ha entès l'entrenador mateix -manifestà. El València vol agrair tant a Claudio Ranieri com als seus col·laboradors la feina realitzada, la dedicació i l'esforç tot aquest temps que ha dirigit l'equip». Així mateix Soler opinà, referint-se a Antonio López, que l'equip queda «en bones mans».

Per la seva banda, el nou tècnic assegurà que no li faltarà «il·lusió ni feina» per exercir el seu nou càrrec i es mostrà convençut que la plantilla té potencial per classificar-se per a la pròxima edició de la Lliga de Campions. «Promet entusiasme, devoció i esforç. No fiarem gairebé res a la sort. No m'agrada haver-hi de recórrer, perquè m'estim més el sacrifici i la feina», explicà López en la seva presentació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris