algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
14°

Escàndol a la boda de Ronaldo

Daniella Ciccarelli, gelosa, va fer fora una amiga del futbolista

Les «noces» entre el futbolista Ronaldo i la model Daniella Cicarelli s'ha convertit en tot un aparador de xafarderies i malentesos per la premsa brasilenya que explica a fons els detalls d'amor i gelosia de la cerimònia del passat dilluns a París.

Es veu que les coses no li sortiren massa bé al crack gal·làctic. Una rossa espectacular, Caroline Bittencourt, model de poses sensuals, ha agafat una gran notorietat després que alguns convidats a la boda contaren que Cicarelli va tenir un atac de gelosia i histèria. Cicarelli, juntament amb sis guardes de seguretat la va expulsar de la festa que se celebrava al castell de fades de Chantilly.

Els motius que van provocar el patètic espectacle fou que Bittencourt és guapa, rossa i lluïa un vestit blanc, com la novia. Així mateix, el motiu més important, potser fou que Bittencourt va tenir un afer amb el multimillonari Joao Paulo Diniz, ex de Cicarelli.

Les dues dones ja s'havien enfrontat en públic l'any passat a Sao Paulo quan en una festa que se celebrava va aparèixer Bittencourt del braç de Diniz.

Aquesta vegada, emperò, arribà a la festa, amb la seva actual parella, Àlvaro Garnero, que segons la premsa local és amic íntim de Ronaldo.

Però no tot són problemes, ja que Bittencourt, que fins ara només havia aparegut en anuncis publicitaris en companyia de rics i famosos, viu els seus millors dies de popularitat gratuïta arreu del món. Segons la seva agència, en menys d'una setmana, els seus contractes com a model s'han revaloritzat un 900 per cent.

Periodistes brasilenys afirmen que la mare de Ronaldo va estar a punt de no anar a la boda per la mala relació amb la nora.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris