muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Tres detinguts en Son Sant Joan amb més de 340 boles d'haixix

Ingressaren a Son Dureta per expulsar tots els dàtils amb la droga

Posant en perill les seves vides, tres joves correus foren interceptats ahir a l'aeroport de Son Sant Joan amb els intestins plens de dàtils amb droga. A l'horabaixa ja havien evacuat a Son Dureta un total de 340 ous, i pel que sembla no havien acabat. La partida supera els tres quilos d'haixix.

D'acord amb les dades facilitades ahir des de l'Oficina Perifèrica de Comunicació (OPC) de la Comandància de Palma, els acusats són els txecs Maichal K., de 26 anys i Jaroslav N., de 34, i el francès Iván Pierre M.C., de 23. Els tres estrangers arribaren a l'aeroport al matí, en el mateix vol, i quan passaren el control de passatgers despertaren sospites pel seu comportament. Estaven inquiets i foren separats de la resta de viatgers per ser sotmesos a un escorcoll. Entre les seves robes i al seu equipatge no es trobà res sospitós.

Tanmateix, els tres suposats turistes continuaven molt nerviosos i els agents arribaren a la conclusió que amagaven «alguna cosa» en el seu organisme, gairebé amb tota seguretat droga. Els dos txecs donaren el seu consentiment per a una exploració radiològica, mentre que el francès es negà. La prova de raigs X no donà dubtes: Maichal i Jaroslav portaven als seus intestins una nombrosa quantitat de cossos estranys, per la qual cosa es decidí el seu urgent ingrés a l'hospital de Son Dureta. El seu company també fou hospitalitzat i els metges els subministraren potents laxants a tots tres perquè evacuassin la substància amb la major rapidesa possible.

En poques hores, i no sense serioses dificultats expulsaren fins a 340 boles amb haixix, amb un pes aproximat de més de tres quilos. Així doncs, cada un d'ells portava més d'un centenar de dàtils al seu cos, que en cas d'haver rebentat haurien tingut conseqüències fatals per als correus. Els tres acusats seguien al tancament d'aquesta edició en una habitació per a detinguts a l'hospital palmesà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris