nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Gómez se'n va i arriba una junta gestora

El president de l'Atlètic Balears dimití i el club queda en mans d'una directiva que convocarà eleccions


Miguel Àngel Gómez va presentar dijous la dimissió com a president de l'Atlètic Balears en assemblea davant els socis. La primera conseqüència és que la directiva del club blanc-i-blau exposarà dilluns la «situació» que viu l'entitat a la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) per tal de poder constituir una junta gestora que dirigeixi el club fins que es convoquin eleccions.

Gómez se'n va perquè «no puc donar al club tot el temps que necessita» i afegeix que «quan els resultats no acompanyen tot es deteriora». Gómez explicà tal com es va produir l'assemblea, «vaig dimitir i per tant, tota la meva junta també, com que no va sortir ningú que es vulgui fer càrrec del club, dilluns es crearà una junta gestora, encapçalada per Jaime Vidal, que tindrà la funció de convocar eleccions i col·laborar amb Jeroni Petro, màxim accionista de Procampo». Gómez no se sent malament quan mira enrere, «ho he donat tot i com que ara no tinc massa temps preferesc que sigui un altre el que estigui al capdavant».

Per a l'actual president, els problemes econòmics no són tals, ja que «fa un any i mig que es va saldar el deute, el cert és que no hi ha massa doblers i que el pressupost és auster, per això els resultats no acompanyen». Gómez va voler deixar clar que «a dia d'avui el club està sanejat però hi ha les despeses corrents». A més de la situació econòmica, Gómez també va aclarir la polèmica sobre l'èxode de l'equip de l'estadi balear. «L'estadi pateix un deteriorament evident i els socis en assemblea decidiren anar a jugar a un altre camp. Sé que ha aixecat divisió d'opinions però la majoria de socis ho van decidir així i s'ha de respectar».

Miguel Àngel Gómez explicà que el dia que es va fer càrrec del club ja va anunciar que hi estaria fins el passat mes de gener, «m'he entregat al màxim, però ja sabia que tenia un límit». A més de la dimissió, en l'assemblea es tractà la possible reconversió de l'Atlètic Balears en Societat Anònima, «una iniciativa meva que jo vaig transmetre als socis», explicà.

Per a l'encara president de l'Atlètic Balears, «hi ha un grup de gent interessada i pens que és una bona cosa perquè significaria un gir en la política del club». De totes maneres, Gómez va voler remarcar que és una iniciativa que deixa a l'aire i que «la junta gestora o la junta que surti més endavant determinarà si la vol tirar endavant», afegí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris