algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

L'Atlètic renova Pablo i Perea

La parella de centrals jugarà en el conjunt madrileny fins al 2009

Els defenses centrals de l'Atlètic de Madrid Pablo Ibáñez i Luis Amaranto Perea firmaren ahir a la sala Vip del Vicente Calderón la renovació dels seus respectius contractes.

En el cas de Perea perllonga el seu contracte fins el 2009, pujant la seva clàusula de rescissió, mentre que Pablo Ibáñez ampia un any la seva vinculació amb l'Atlètic, que expirava el 2008 i millora igualment la seva clàusula de rescissió, després de l'interès mostrat per diversos clubs europeus en fer-se amb els seus serveis.

Amb aquestes ampliacions de contracte, l'Atlètic de Madrid mostra la seva confiança fins el 2009 en la jove parella de centrals, amb 26 anys el colombià i 23 el manxec, que tan bon resultat ha donat a la defensa, que tan sols ha rebut 20 gols.

Ambdós jugadors han demostrat que són futbolistes de gran qualitat i que estan rendint a un alt nivell, el que els hi ha permès anar convocats amb les seves respectives seleccions. A l'acte, a més dels jugadors, també hi foren presents el president del club, Enrique Cerezo, i el director esportiu, Toni Muñoz.

Perea no dubtà a agrair el suport que ha rebut per part de la junta directiva i lloà el seu company Pablo. «Vull agrair a tots els directius el seu tracte durant aquests dies... Sempre he estat tranquil, perquè sabia que podíem arribar a un acord... Sempre he qualificat Pablo com un dels millors centrals, no sols de la Lliga, sinó a nivell mundial. Et facilita molt les coses», significà.

Pablo Ibáñez, per la seva part, assegurà que era un plaer poder jugar molts anys a l'Atlètic i lloà el seu company Perea, al que també catalogà «com un dels millors centrals del món».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris