cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
16°

Manzano: «Guanyar de més hauria estat injust»

L'entrenador visitant es mostrà molt satisfet amb el triomf

Gregorio Manzano va recordar ahir el seu passat mallorquinista i no va voler fer llenya de l'arbre caigut. El tècnic malaguista, no obstant això, es va mostrar molt satisfet per haver-se emportat els tres punts i va confessar que «veníem a guanyar i hem fet un partit pràctic», però puntualitzà que «Miguel Àngel ha tengut una bona ocasió al final del partit, però si haguéssim guanyat de més, crec que no hauria estat un resultat just».

Pel tècnic andalús, «estam començant a agafar idees en la circulació de la pilota, ritme... El cert és que estic satisfet perquè hi ha hagut un cert ordre fins al començament de l'àrea, i llavors creàvem ocasisons». Manzano va confessar que «amb el segon gol ens ficaren més por al cos amb Niño i Ballesteros ja situats a dalt, però al final hem guanyat i ens n'anam contents i feliços».

El tècnic malaguista es mostrà ahir especialment satisfet pel segon gol, ja que «em temia el pitjor perquè en el futbol hi ha la màxima que qui perdona després rep el càstig, i nosaltres ho havíem fet en no aprofitar el penal. M'alegro per això del segon gol perquè, a més a més, crec que li donarà més confiança a Wanchope» en un futur, i també aprofità per «felicitar Moyà perquè crec que estam davant d'un dels futurs grans porters d'Espanya. Ha fet un molt bon partit».

Manzano va desitjar que «això només hagi estat una ensopegada i no els passi factura», a la vegada que explicava que «el Mallorca té jugadors molt bons en atac i estic convençut que això només és un dia».

Interrogat sobre si els mallorquinistes estaven notant molt la falta de Samuel Etoo, el seu crack els darrers anys i enguany amb el FC Barcelona, Gregorio Manzano no dubtà a respondre que «amb Etoo, i ho dic per experiència, el Mallorca també ha perdut partits, encara que no massa. Ens hem d'acostumar que Samuel Etoo ja no és al Mallorca i no estar pensant sempre en si ell hi és o no hi és perquè el Mallorca té un bon equip» per fer grans coses.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris