nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
16°

La Junta de Garanties rebutja la impugnació de les candidatures de Bestard i Domènech

Els tres aspirants a la presidència de la Federació ja tenen a les seves mans les paperetes de votació

La Junta de Garanties Electorals del Govern de les Illes Balears rebutjà ahir la impugnació feta a les candidatures de Miquel Bestard i Josep Domènech Riera, que podran així presentar-se a les eleccions a l'assemblea de la Federació Balear de Futbol, que tindran lloc dimarts que ve.

D'altra banda, just fer-se pública la resolució de la Junta, la Federació elaborà les paperetes amb els candidats definitius. La candidatura de Mateu Català mostrà ahir algunes reticències respecte la confecció de les paperetes. Els candidats estan numerats de l'1 al 31 i Miquel Bestard, curiosament, és el primer de la llista, ja que els han ordrenat alfabèticament comptant només amb els que s'han pronunciat públicament com a candidats a president. És a dir, que Bestard és el número 1, a continuació hi figuren els nou candidats a assambleistes que es presenten amb ell; després, amb el número 11 figura Mateu Català i els seus homes; posteriorment Domènech i els seus candidats i tanca la llista l'independent Antonio Girón.

D'altra banda, la candidatura de Mateu Català presentà ahir una impugnació a la Junta de Garanties respecte la decisió de la Junta Electoral de constituir tres taules electorals a la circumscripció de Mallorca, una a Palma, una altra a Manacor i una tercera a Inca. Mateu Català explicà a Diari de Balears que consideren positiu facilitar al màxim la votació, malgrat que mostraren el seu recel per la manera com es controlarà que un elector no voti en dues ocasions, ja que hi ha un cens únic. En principi, la Junta Electoral té temps fins dilluns a migdia per raonar quin sistema emprarà per controlar la votació.

Josep Domènech Riera, per la seva part, es mostrà satisfet per la composició de les paperetes i no mostrà el mínim disgust per figurar en el lloc número 21. D'altra banda, assenyalar que no s'ha modificat l'horari que establia el calendari electoral i que fou aprovat per la Direcció General d'Esports. És a dir, que es podrà votar de les 15.00 hores a les 21.00 hores. Finalment, s'ha d'assenyalar que representants de les tres candidatures acudiren ahir fins a la seu de la Federació a recollir les paperetes i que, quasi de manera immediata, començà la seva distribució entre els adeptes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris