muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

El Mallorca fa efectiu el canvi de propietat

Vicenç Grande i el Grupo Z, amb un 20% d'accions cada un, són des d'ahir els nous accionistes majoritaris

Bartomeu Cursach formalitzà ahir la seva sortida del Reial Mallorca. L'empresari de la restauració va acudir a l'Estadi de Son Moix, on davant notari es produí la compravenda d'accions que deixa sense participació en el club illenc tant el mateix Cursach com els seus dos homes de confiança, Joan Tolo Seguí i Mateu Palmer.

Després de l'acte notarial d'ahir, Vicenç Grande i el Grupo Z -o grup d'Asensio, com els defineix Mateu Alemany- es converteixen en els accionistes majoritaris de l'entitat vermellenca, ambdós amb un 20% del paquet de títols. El president del Mallorca ja havia anunciat aquesta setmana que la intenció del consell d'administració era que el màxim d'accions en poder d'una persona fos d'aquest percentatge.

El Grupo Z manté el seu percentatge des que deixà de ser accionista majoritari, mentre que Grande passa a ser ara el gran referent dins el consell. Per la seva banda, Miquel Vaquer, que també ha comprat un paquet imprtant, es queda amb un 11% de la propietat del club.

Així mateix, Miquel Dalmau i Francesca March augmentaren ahir la seva participació, tot i que en nivells que no superen el 6%. A més, es produeix la irrupció de José Miguel García, propietari del grup de construcció Garbal, amb un 5%, i del delegat de l'equip Toni Tugores.

Poc més d'un milió d'euros foren adquirits per Mateu Alemany, que ara els posarà a disposició dels petits accionistes, amb el propòsit que el Mallorca sigui un poc més «de tothom». La setmana vinent començaran els tràmits per posar en marxa aquest procés.

En el cas que no es pugui vendre en sis mesos aquest paquet de títols, els membres del consell d'administració s'han compromès a fer-se càrrec del seu import en parts proporcionals als seus percentatges actuals. Sigui com sigui, es confia que els aficionats responguin en aquesta ocasió.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris