nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
12°

Petro: «Si no accepten les condicions no autoritzaré l'ús de l'Estadi Balear»

El president de la Comunitat de propietaris de l'Estadi Balear explica la seva postura perquè l'Atlètic no usi el camp


El president de la Comunitat de propietaris de l'Estadi Balear, més coneguda per Procampo, Jeroni Petro, respon a les declaracions fetes pel president de l'Atlètic Balears a aquest mateix diari, en què deia que la Procampo no li donava permís perquè l'equip jugui a l'Estadi. El cap visible de la Procampo argumenta, amb l'estatut de la Comunitat i amb documents oficials en la mà, que Gómez no té raó.

-És cert que la Procampo no deixa jugar a l'Estadi Balear l'Atlètic?

-Això no és axí. És Miguel Àngel Gómez el que es nega a firmar un document acceptant les condicions del possible acord.

-Quines són aquestes condicions que Gómez es nega a firmar?

-Miguel Àngel ha de firmar mentre accepta fer-se responsable dels sinestres que puguin succeir a l'estadi i també s'ha d'ocupar de contractar una assegurança de tot risc per l'Estadi. Fins que no accepti aquests condicionants jo no autoritzaré l'Atlètic Balears a utilitzar el camp.

-Gómez es queixava que la Procampo li llevava els drets d'explotació de la publicitat del camp i que voleu que ells s'encarreguin del manteniment de l'Estadi.

-Pareix que aquest és el major problema, ja que ells volen els dret d'explotació de la publicitat, però l'estatut de la Procampo assegura que: «La Comunitat es reservarà el dret d'explotar pel seu compte les instal·lacions de bar, publicitat, etc.» i també diu: «El club -l'Atlètic Balears- efectuarà pel seu compte totes les reparacions per deteriorament produïdes per qualsevol causa i haurà de tenir assegurat a tot risc l'edificació». Crec que amb això queda explicat.

-La Procampo ha cedit algun cop els drets de la publicitat al club?

-Sí que ho hem fet qualque pic amb la condició que anessin remodelant el camp i no ho han complit. De fet, ells utilitzaven aquests diners per fer l'equip mentre que el camp es cau a bossins. Fins aquí hem arribat. Si ells no arreglen l'Estadi ho haurem de fer nosaltres, per això no els cedim la publicitat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris