algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La Festa del Vi a la fresca reuneix prop de 400 veïns a Can Majoral


En l'any en què el celler de Can Majoral d'Algaida celebra el seu 25è aniversari de l'elaboració de vins de qualitat, uns 400 veïns d'Algaida assistiren a la novena edició de la ja tradicional Festa del Vi a la fresca celebrada el passat dissabte a vespre al Celler de Can Majoral.

El so dels xeremiers d'Algaida rebia els assistents mentre anaven arribant i, com no podia ser d'altra manera, la primera cosa que havien de fer era agafar una copa per tastar després els vins de Can Majoral.

El propietari dels cellers, Andreu Oliver, se mostrà orgullós de complir enguany els 25 anys de l'elaboració de vins de qualitat i explicà que una de les coses que farà per commemorar-ho és la comercialització del vi Son Blanc, un Chardonnay de criança amb una etiqueta que reprodueix un quadre del pintor Rafel Joan.

La Festa del Vi començà amb una projecció on se mostrà el procés d'elaboració dels vins de Can Majoral. Poc abans, en una senzilla presentació Andreu Oliver se dirigí als assistents agraint-los la seva assistència i recordant l'efemèride que assolirà l'empresa familiar el proper mes de setembre. Oliver va tenir paraules d'agraïment per a Jaume Mesquida de les bodegues Mesquida de Porreres i per Manuel Picó, pel seu suport i ajuda en els moments en què Can Majoral tot just començava el seu camí en el món del vi.

Després de la projecció els assistents soparen i tastaren els sis vins que Can Majoral ha elaborat enguany i que presentà el mateix Oliver.

La festa estigué amenitzada musicalment pel grup de capella «No ve d'un to».

El celler Can Majoral treballa amb les varietats autòctones i l'adaptació de varietats foranes per tal «d'aconseguir vins de la màxima qualitat mitjançant el cultiu ecològic. Nosaltres realitzam agricultura ecològica i som de les primeres de l'Estat espanyol que en els anys vuitanta adoptàrem aquest sistema de cultiu», expliquen.

Can Majoral cultiva les varietats autòctones (Manto negro, Callet, Giró i Prensal), les negres (Cabernet sauvignon, Merlot, Syrah, Ull de llebre i Garnatxa) i les blanques (Chardonnay, Roesling, Viognier i Parellada).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris