algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
16°

El jutge fallarà sobre el vot per correu a les eleccions del Madrid

Els advocats dels candidats estan citats avui per conèixer la resolució

El jutge del jutjat de Primera Instància de Madrid, múmero 54, fallarà avui, després de la vista preliminar sobre les mesures cautelars sol·licitades per la candidatura de Lorenzo Sanz, respecte de les normes que regeixen el vot per correu, segons confirmà l'advocat del candidat, López Amor.

L'advocat de Lorenzo Sanz afirmà que en cas que fallin al seu favor, les eleccions haurien d'ajornar-se, almenys, quinze dies. «Haurien d'ajornar-se les eleccions, possiblement quinze dies, per reorganitzar el vot per correu. Podria tornar a funcionar amb unes altres normes. De moment haurà d'esperar fins demà (referint-se a avui)», asegurà López Amor.

Avui estan citats els missers d'ambdues parts per conèixer la resolució definitiva. A més de la suspensió de vot per correu, Lorenzo Sanz també sol·licità la cessió de la captació i recollida del vot iniciada per la candidatura de Florentino Pérez.

Florentino Pérez que fou máxim mandatari del Reial Madrid fins el passat 11 de juny, tornà a fer una crida a la participació a les eleccions del proper diumenge. «Quanta mes gent voti, més engrandirem el nostre club i més amos del mateix seran els nostres socis», assegurà ahir.

«El que importa és que la gent voti, no com ho faci», digué en referència al vot per correu. «És curiós que es defensi que val fins l'any 2000, quan Sanz va perdre les eleccions, i es pretengui que ara no. És difícil de justificar», destacà el candidat a la presidència del club, Florentino Pérez.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris