muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
14°

El Reial Mallorca maneja tres opcions

El president Mateu Alemany negociarà amb la terna formada per Floro, Mané i Juande Ramos

61524

El consell d'administració del Reial Mallorca es reuní ahir per valorar la situació i parlar del substitut d'Aragonés.

Tres candidats: Benito Floro, José Manuel Esnal «Mané» i Juande Ramos conformen la terna de possibles entrenadors del Reial Mallorca per a la temporada pròxima.

El consell d'administració es va reunir ahir horabaixa i fou informat, en primer lloc, dels motius que provocaren que Mateu Alemany decidís alliberar Luis Aragonés del compromís que tenia amb el Reial Mallorca. Acte seguit, el consell d'administració deliberà respecte del nom del que ha de ser el nou entrenador de l'entitat. «El consell d'administració s'ha celebrat per donar compte de les raons que dugueren a alliberar Luis Aragonés del seu compromís amb el Reial Mallorca... Hem començat a parlar entre tots de quin és el perfil que ha de tenir l'entrenador... Estam en unes dates molt justes i s'han d'adoptar decisions estratègiques i esportives molt importants. Hem de fer molta via», explicà.

I Alemany, malgrat que sense citar els noms, confirmà que just hi havia tres candidats i que el nou tècnic seria espanyol. «Hi ha tres candidats, però hem decidit no donar públicament els noms, malgrat que molts d'ells estan al cap de tots. Procurarem en els pròxims quatre o cinc dies de decidir», afirmà.

El president Alemany deixà sense opcions a Quique Hernández en assegurar que el Mallorca no parlaria amb cap entrenador que tingués contracte amb vigor.

Respecte de Gonzalo Colsa, Alemany explicà que es presentarà amb el Reial Mallorca i recordà que havia estat fonamental la seva cessió perquè es pogués dur a terme el traspàs d'Ibagaza. D'altra banda, i respecte els possibles inversors per a adquirir futbolistes, el president fou clar a manifestar que el Mallorca continuava treballant en la qüestió. Sobre Samuel Etoo, assegurà que encara no s'havia concretat cap operació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris