nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Reial Madrid Baldasano mostra el seu projecte

El candidat a la presidència del Madrid obriria la llotja del Bernabéu

El candidat a la presidència del Real Madrid Arturo Baldasano es va comprometre a obrir la llotja del Santiago Bernabéu als socis, a més de revelar que té previst que les quotes dels menors de 18 anys i majors de 65 siguin gratuïtes si surt elegit president el pròxim 11 de juliol.

Aquestes seran dues de les propostes electorals de la seva candidatura, que es basa en el reconeixement del soci, que és el vertader amo del club perquè els presidents hi van i vénen. «Per això, em compromet que les quotes dels menors de 18 anys i els majors de 65 siguin gratuïtes. Així, es beneficiaran econòmicament del Madrid», va assegurar.

Una altra de les seves propostes és la d'obrir la llotja a tots els socis de l'entitat. «Se sortejarà el 10 per cent de les localitats de la llotja perquè els socis que ho desitgin vegin els partits del seu equip des de la millor zona de l'estadi», comentà, i afirmà que el cost serà zero per a l'entitat.

Per això, Baldasano explicà que l'impacte econòmic de la gratuïtat de les quotes de soci en aquest determinat sector és «inferior a 1,5 milions d'euros, menys del sou que tenia Valdano». Així mateix, assenyalà que se'n beneficiarien el 17 per cent, prop de 14.000 socis. «No afectarà l'economia del Madrid. És un cost compensable amb qualsevol altra activitat. El sou de Valdano és més elevat i costós per al Madrid», va recalcar el candidat.

Així, l'empresari va tornar a repetir que el seu projecte es basa en el soci. «Aquesta és la meva filosofia: el soci és el vertader amo del club. Es pretén amb aquestes mesures millorar la qualitat de vida de les famílies madridistes, com també dels majors de 65 anys. A més, volem que el futbol sigui un complement de la formació i l'educació. Que ningú no quedi sense veure el Reial Madrid per raons econòmiques», va assenyalar.

D'altra banda, el candidat va aprofitar la seva compareixença per inaugurar la campanya de publicitat realitzada per promoure la seva candidatura, que es fonamenta en el seu lema: «Més Madrid» i que consta de tres espots per a televisió, però que també serà a les ràdios i als diaris.

Arturo Baldasano no va dubtar a donar la seva opinió sobre la idea de Pérez, que projecta instal·lar una coberta retràctil al coliseu blanc. «Té l'aspecte d'una tomba. Si pretén tancar-lo per als seus directius i amics, ell mateix. No té explicació perquè pels madridistes el Santiago Bernabéu sempre ha estat, és i serà el millor estadi de futbol del món», va assenyalar.

Sobre Florentino, Baldasano afegí: «Encara considera el club com a seu», a part d'assenyalar que encara no ha mantingut contactes amb José Antonio Camacho perquè «respecta les vacances de la gent».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris