nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
18°

Serra Ferrer no entrenarà el Celta

Dos tècnics del club assumeixen el repte d'evitar el descens a Segona

El Consell d'Administració del Celta de Vigo va anunciar ahir que Ramón Moncho Xai i Rafa Saez seran els tècnics encarregats del conjunt gallec fins al final de temporada, després de la partida, a petició pròpia, de Radomir Antic. El mallorquí Llorenç Serra Ferrer rebutjà l'oferta del club gallec.

Moncho Carnero, que es va fer càrrec de l'equip en anunciar-se la sortida d'Antic, compta en el seu currículum per ser l'ajudant de «Jabo» Irureta, Víctor Fernández i Miguel Àngel Lotina i formarà tàndem amb Rafa Saez, entrenador del Celta B.

Després de no prosperar les negociacions amb entrenadors com Serra Ferrer, entre d'altres, els directius del Celta confien la salvació de l'equip a homes de la casa amb vista als darrers vuit partits de lliga. D'altra banda, el president Horacio Gómez i el Consell d'Administració van emetre un comunicat per precisar, primer, que no tenen la intenció d'«abandonar la direcció de l'entitat, succeeixi el que succeeixi al final de la present temporada» i en el qual s'afirma que «en cap manera aquesta entitat viurà una situació de crisi profunda o cap abandonament».

«Aquesta actitud concorda amb la que en el seu dia va ser protagonitzada pel president i els també llavors membres del Consell d'Administració, quan en l'anomenada 'crisi dels avals' i amb el club descendit a Segona B no van declinar en cap moment les seves responsabilitats», continua el comunicat.

A més, en cas de descens de l'equip, el consell «es bolcarà amb més tenacitat que mai en la formació d'un planter sòlid i de garanties per afrontar l'emergència esportiva que es presentarà, en el mínim termini de temps possible, cercant-se així el retorn immediat a la Primera Divisió».

A la nota, els directius del quadre gallec «fan una crida a la unitat de tots els celtistes de cor entorn del seu club, en la confiança que han de tenir que, una vegada més, farem tot el que estigui a la nostra mà per sortir com més aviat millor d'una situació que no pot ni ha de ser una altra cosa que transitòria. El lloc del Real Club Celta és i serà en Primera».

També, a la reunió del matí amb la plantilla del Celta es va fer una «especial crida a tots els jugadors del primer equip, fent-los veure des del profund respecte a la seva condició professional, que sí és possible per la seva part fer un esforç suprem, un compromís sense límit, quan està en joc la continuïtat entre els grans d'una entitat com és el Celta». El conjunt gallec prepara el partit de diumenge contra l'Athletic.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris