nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

Patxi Izco: «Aloisi estava desconvocat i podia jugar»

El president de l'Osasuna manté que la reclamació del Mallorca no està fonamentada


La reclamació del Mallorca envers la presumpta alineació indeguda de l'australià John Aloisi i el conseqüent perill que des de la Federació se'ls donàs el partit per perdut centrà la reunió que ahir dematí mantingueren, amb caràcter d'urgència, directius i advocats de l'Osasuna.

En finalitzar, l'ambient que es respirava al club navarrès era d'optimisme perquè, tal com assegurava el seu gerent, Àngel Biscai, i ratificava el seu president, Patxi Izco, «nosaltres tenim el document de desconvocatòria que ens envià la Federació australiana», per la qual cosa el jugador no estava sotmès a cap període d'inactivitat. A banda d'aquest document -clau perquè el Comitè de Competició doni la raó a un equip o a l'altre-, la directiva navarresa té previst presentar en la seva defensa documentació addicional que, segons el mateix Izco, «no revelaré ara perquè no estam per regalar res al Mallorca».

Des de l'Osasuna ja veuen la batalla guanyada perquè «l'alineació d'Aloisi era correcta» i mostraren la seva confiança en el fet que Competició arxivi el cas tan ràpidament com sigui possible. Izco -qui reconegué que Mateu Alemany li havia telefonat abans d'impugnar el partit- assegurà que «entenem que el Mallorca hagi reclamat perquè està en el seu dret i esperam que aquest fet no perjudiqui la bona relació entre els dos clubs», tot i que ell mateix precisà que «la FIFA tipifica els casos quan es fa la convocatòria i hi ha dos jugadors que argumenten que no podran acudir-hi per diversos motius -cas de Mark Viduka- i la Federació Australiana no els admet.

Llavors, és la mateixa Federació la que demana a la FIFA que s'apliqui el reglament de l'article 40 per a aquests jugadors, encara que no és el cas dels altres quatre convocats, entre els quals s'inclou Aloisi». No obstant això, ni en la seva pàgina web ni en la informació que arribà al Mallorca, es digué que tenien el document de la desconvocatòria, el qual hauria d'haver estat tramitat per la Federació abans del partit.

Aquesta és la primera reclamació d'aquesta classe que es presenta a Espanya, mentre que la més semblant la presentà precisament l'Osasuna, qui impugnà amb èxit el partit contra el Racing per la coincidència de quatre extracomunitaris en el camp durant quatre minuts.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris