algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Tot i la neu, no hi haurà cap problema per jugar el partit

Javier Primo, responsable del manteniment de l'estadi d'El Sadar, on avui s'enfronten Osasuna i Mallorca, manifestà ahir que espera que no hi hagi cap problema per a jugar el partit, ja que la neu acumulada ahir després d'una intensa nevada es desfà amb facilitat.

El partit, que a dia d'ahir corria risc de suspensió per la nevada caiguda i que cobrí la gespa d'El Sadar amb una capa de 10 centímetres de gruix, es durà a terme quasi amb tota seguretat després de la millora de les condicions climàtiques en la ciutat de Pamplona.

Divendres, a darrera hora de l'horabaixa, deixà de nevar i la neu no féu acte de presència en el dia d'ahir tal com apuntaven les previsions meteorològiques, que també indicaven un augment de les temperatures, aspecte clau perquè la neu acumulada s'hagi convertit en gel.

A primera hora d'ahir, operaris del club començaren les tasques de neteja per llevar la neu de la gespa, el gruix de la qual havia baixat fins als tres centímetres després de la nit, i esperaven llevar-la tota perquè la superfície quedàs neta per jugar avui a futbol.

Primo manifestà que és optimista en relació amb la realització del partit d'avui: «Esperam que no hi hagi problemes. La neu se'n va bé i és fàcil llevar-la perquè està molt humida. Que no gelàs i no caigués més neu ens ha ajudat molt».

El tècnic osasunista, Javier Aguirre, inspeccionà el camp abans de l'entrenament a Tajonar i quedà gratament sorprès amb l'estat de la gespa.

«Sorprenentment està molt bé, li han llevat la neu, no n'hi ha molta quantitat ni tampoc està congelada i per a l'hora del partit no hi ha pronòstic de neu» comentà Aguirre.

La plantilla d'Osasuna no pogué entrenar-se amb normalitat a Tajonar en estar tots els camps coberts per la neu, cosa que obligà Aguirre a dirigir la darrera sessió d'entrenament al gimnàs. D'aquesta manera, l'entrenador mexicà no va poder assajar amb l'equip titular en tota la setmana.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris