algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Jordi Guirado: «Hem rebaixat el pressupost»

El president del Constància vol «eliminar el dèficit»


El president del CE Constància, Jordi Guirado, presentà el pressupost de la temporada 2003-2004 als socis del club en el transcurs d'una assemblea informativa. El pressupost ha disminuït sensiblement respecte de la campanya anterior, «a causa de la manca d'ingressos». El president del club comentà que «tenim previst cobrir les despeses sense generar dèficit, ja que ara arrossegam sis milions de pessetes de deute».

El Constància d'Inca, setè classificat a la Tercera Divisió, té un pressupost de 205.600 euros, uns 34.208.961 milions de pessetes, i ha previst obtenir uns ingressos equivalents per cobrir la temporada. En la campanya anterior 2002-2003, el pressupost ascendí als quaranta milions de pessetes «enguany l'hem rebaixat perquè així ens ajustem més als ingressos», declarà el president del club.

Pel que fa als ingressos, la major part, 144.712 euros, provenen de les col·laboracions diverses d'empreses que «són aportacions econòmiques desinteressades, ja que no acostumem a publicitar aquestes empreses», explicà Guirado. Tanmateix, les més de trenta empreses que exposen publicitat estàtica a les instal·lacions esportives del club, sumen una aportació de 20.000 euros, un 9'73%.

La federació i el Govern balear aporten la quantitat de 17.000 euros en forma de subvenció, que «pot incrementar-se en cas que l'equip es classifiqui per jugar el play-off d'ascens», afegí Guirado.

Pel president, «la nota negativa és que l'equip no té espònsor i els ingressos per quota de socis cada vegada representen menys del total». Així, el Constància compta amb 98 socis que sumen 10.100 euros, el que significa un 4'91% del total d'ingressos. Pel que fa al taquillatge, «es preveu una entrada de 7.000 euros «només per als partits de lliga», afegí Guirado.

Respecte a les despeses, més de la meitat són per jugadors i equip tècnic, amb un cost de 109.000 euros, mentre que el manteniment del camp i les instal·lacions suposen un total de 27.000 euros. El president comentà que «tenim 5.000 euros de despeses financeres, que esperem estalviar-nos a partir del proper exercici, quan hàgim eliminat el dèficit».

Altres despeses com el conserge, la jardineria o la bugaderia ascendeixen a 22.000 euros, un 10'70%. El president del conjunt inquer es mostrà satisfet per «haver quadrat els números».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris