muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
11°

Estelrich: «Vull reformar l'Estadi Balear»

L'empresari sol·licita suport de les institucions per millorar les instal·lacions del conjunt blanc-i-blau


L'empresari Damià Estelrich està movent fitxa perquè se solucioni el problema que arrossega l'Atlètic Balears amb el seu estadi. Estelrich, que fou president del club del 1985 al 1987, s'entrevistà fa uns dies amb Jeroni Petro, president de l'Associació Procampo, propietària del camp, per tal d'acordar un possible traspàs d'accions. D'aquesta manera, en les properes setmanes l'empresari podria iniciar el seu projecte, que passa per «reformar i solucionar l'estat precari de les instal·lacions de l'Atlètic Balears».

Per Damià Estelrich, «la implicació de les institucions, tant de l'Ajuntament de Palma com del Consell i del Govern, és necessària si volem ajudar el club». Estelrich comentà que «hi ha bona predisposició per part dels propietaris del camp per mirar de trobar-hi una solució». «Si una cosa tenc clara és que cada any no es pot anar col·locant una biga, perquè així no resolem res», conclogué.

Pel que fa a la possibilitat de construir un estadi nou, Damià Estelrich fou clar: «La millor solució és reformar l'estadi, perquè malgrat tot és un bon estadi». Segons declarà, el projecte «es basaria a dotar-lo dels serveis necessaris i fins i tot a reduir-ne les dimensions, ja que amb l'assistència actual no cal tanta capacitat de públic», explicà.

Tanmateix, «s'apostaria per reemplaçar la gespa natural per una superfície artificial, molt utilitzada en camps de Tercera i Segona Divisió». Estelrich afegí que «si el Balears anàs a jugar fora seria un problema; quan juga fora de casa no va bé». Les negociacions tot just acaben d'iniciar-se, per aquest motiu en les paraules d'Estelrich es nota molta prudència: «Les presses no són bones, hem d'anar fent sense aturar-nos».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris