cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
22°

Luis: «Així no estam anant pel bon camí»

El tècnic lamentà la manca d'agressivitat de l'equip


Luis Aragonés no es va mostrar ahir gens content amb l'actuació que tingueren els seus homes i va declarar, contundent, a la sala de premsa que «no estam anant pel bon camí; d'aquesta manera no anirem enlloc».

D'entre tot el que va veure durant els noranta minuts de partit a Montjuïc, el d'Hortaleza va criticar sobretot l'actitud dels jugadors: «A un futbolista l'únic que li podem demanar és que ho doni tot en el camp, que sigui agressiu i les coses ja sortiran quan Déu vulgui. Nosaltres avui no hem estat agressius i l'Espanyol ens ha guanyat en aquest aspecte, però també és cert que si no tens la pilota no pots xutar mai», digué.

Respecte del gol matiner, Aragonés coincidí amb els seus jugadors que «ens han marcat perquè hem sortit a jugar a la contra per mirar de sorprendre'ls, però amb el gol en contra ha estat molt difícil perquè ells s'han pogut tancar més». I afegí que «ha estat molt estrany, perquè jo des d'on era em pensava que Lussenhoff li havia guanyat la posició i després resulta que Tamudo ha tret un xut no sé d'on i ha marcat».

En aquesta línia, reiterà el que ja havia dit a Palma sobre el fet que «l'Espanyol té jugadors molt bons, com ara Tamudo o Iván de la Peña, i ho han demostrat. A aquest darrer si el deixes pensar et fa moltes coses i avui -ahir per al lector- ho ha demostrat. Tamudo per mi és el millor i en el primer gol ho ha demostrat». I conclogué que «jo ja deia abans de venir que tenia un bon equip i pareixia que deia una beneitura, però ja ho heu vist».

Respecte de l'expulsió de Samuel Etoo, no volgué entrar en polèmiques i es va limitar a indicar que «Etoo ha protestat un poc a l'àrbitre perquè abans s'havia produït la mateixa acció però a la inversa i havien xiulat falta a favor de l'Espanyol, però no li ha dit res fora de to. De tota manera, jo sempre he dit que un jugador no ha de dir res, perquè sigui com sigui l'àrbitre ja no rectificarà allò que hagi xiulat» i desitjà que no el sancionin.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris