algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 16°
21°

«Ronaldinho és un professional»

Els metges lloen la bonda de l'astre brasiler amb la seva recuperació

Els serveis mèdics del Barcelona, que dirigeix Jordi Ardévol, han mostrat el seu entusiasme en indicar que estan encantats amb la «professionalitat» del brasiler Ronaldo d'Assis Moreira Ronaldinho, a més de destacar-ne l'«entrega» i per tractar-se d'un «jugador de club».

El migcampista està en procés de recuperació d'un trencament de cinc centímetres en el bíceps femoral de la cama dreta i la seva predisposició per escurçar el temps de baixa, tant com sigui possible i sense córrer riscs, fou lloada pels serveis mèdics del club català, des d'on s'ha agraït la «confiança» que està brindant el futbolista.

Jordi Ardévol explicà que el procés de recuperació de Ronaldinho és bo, tant pels resultats de cicatrització del trencament com per estar complint-se la pauta establerta de la recuperació.

«Ahir -diumenge per al lector- se li va practicar una ecografia i s'ha conclòs que la reparació està dins els paràmetres marcats. La inflamació encara hi és present, però és molt menor. Ara no hi ha hematomes importants. El tall té la mateixa mida. Les nostres sensacions són bones», assenyalà Ardévol, qui informà que el jugador caminà ahir per la gespa del Camp Nou i que en els pròxims dies iniciarà exercicis d'estirament.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris