algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

Sense pietat amb Gurpegui

Es ratificada la sanció de dos anys al futbolista per dopatge

EFE. Bilbao.
El jugador de l'Athletic de Bilbao Carlos Gurpegui acudirà «de manera immediata» als tribunals ordinaris de justícia amb la intenció de «reiterar la seva innocència i garantir el seu dret a la defensa», un cop coneguda ahir la resolució del Comitè Espanyol de Disciplina Esportiva (CEDD) en la qual aquest ratifica la sanció de dos anys per dopatge del navarrès.

En una nota oficial emesa pel club bilbaí minuts després de conèixer-se la sentència, l'Athletic reitera la innocència del jugador i del seu cos mèdic, i manifesta el seu «absolut desacord» amb la decisió del CEDD basant-se en tres motius.

El club, assenyala el comunicat, considera que «s'ha vulnerat la presumpció d'innocència» del jugador i a més «s'ha violat» el seu dret a la defensa, ja que «no s'ha estimat -entén- la indefensió que ha patit en el cas per la tardança a conèixer els resultats, com també per la denegació de la pràctica de proves».

Finalment, assenyala el tercer argument esgrimit per l'entitat bilbaïna, existeix en la decisió definitiva del CEDD una «absència de consideració de l'evident desproporció de la sanció».

Carlos Gurpegui, acompanyat pel director esportiu, Andoni Zubizarreta; pel cap dels serveis mèdics, Sabino Padilla, i per Jorge Caramés, advocat encarregat de la defensa del jugador, oferiran una roda de premsa avui en el Palau d'Ibaigane, seu del club, on analitzaran el contingut de la sentència i explicaran les passes a seguir en les pròximes dates.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris