algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

El Madrid renova Raúl, Guti i Salgado

El club arribà a un principi d'acord amb els tres futbolistes que vestiran de blanc fins el 2009

El davanter Raúl González, el migcampista José María Gutiérrez 'Guti' i el defensa Michel Salgado han assolit acords amb el Reial Madrid per a la renovació dels seus contractes, informà ahir el club.

Les renovacions es formalitzaran en les pròximes setmanes, després que es matisin els acords marc assolits amb els tres jugadors.

El director esportiu de l'entitat, Jorge Valdano, comentà que la decisió confirma el desig dels jugadors d'«acabar la seva carrera esportiva en el club». «Són tres jugadors que donen identitat i maduresa a l'equip», afegí Valdano.

Raúl i Guti ja havien arribat a un acord dissabte i la intenció del club era anunciar les tres renovacions després del partit amb l'Athletic de Bilbao, però l'acord amb Salgado no es produí fins ahir matí.

La clau de la renovació del lateral gallec es formulà a l'acabament del partit contra l'Athletic de Bilbao, quan un contacte directe entre el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, el director general esportiu, Jorge Valdano, i el representant del jugador, Ginés Carvajal, a qui se sumà el mateix Michel Salgado quan acabà de passar el control antidopatge al qual s'hagué de sotmetre.

«Allò que no s'aconsegueix en dos mesos s'efectua en 24 hores. Sabíem que seria un temps tens i difícil i que tot es podria resoldre en una reunió cara a cara i deixant-nos de beneitures. Ell em donà, jo li vaig donar i s'acabà la història», explicà el defensa.

Michel Salgado confirmà que la durada del contracte serà «per cinc temporades més a la finalització de l'actual campanya», és a dir, fins el 30 de juny del 2009, i el mateix cal dir de Guti i Raúl. En l'aspecte econòmic ningú no ha confirmat res, com és lògic, però tot fa indicar que els tres han aconseguit veure satisfets els seus desigs i han augmentat els seus contractes, d'una o altra manera. Raúl sembla haver cedit una part dels seus drets d'imatge, mentre que Salgado ha hagut de minvar part de les seves pretensions, en tant que el club també ha hagut de pujar una mica la seva oferta de 2,1 milions d'euros nets per temporada, quan el lateral en demanava 3 milions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris