lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

El precandidat Martínez-Rovira ofereix «aire fresc» als socis del FC Barcelona

Assegurà que la seva junta no serà monocolor, sinó que tindrà gent de molts sectors

Josep Martínez-Rovira, vicepresident executiu de Media Planning Group (MPG) i exvicepresident del Barcelona amb Joan Gaspart, ha estat el primer precandidat a sortir a l'arena electoral i ha promès «aire fresc» en el seu assalt a la presidència barcelonista.

Martínez-Rovira aparegué en un acte públic amb el suport de la pràctica totalitat del grup Força Blaugrana, un col·lectiu de notables empresaris i alts executius barcelonistes que des de fa tres anys formen una associació de debat. Això no obstant, aclarí que la presència d'aquest grup no suposa a priori que siguin aquests els que formaran part de la seva futura junta directiva.

«El meu equip no serà monocolor, tindrà representants de molts sectors», explicà Martínez-Rovira. El directiu es presentà a vicepresident executiu d'MPG, una central de mitjans publicitaris present en 26 països, que inclou 2.500 professionals i ocupa la setena posició de la classificació mundial.

L'executiu, que formà part de la candidatura de Lluís Bassat en les eleccions passades i que després, a instàncies del publicista, ocupà una vicepresidència a la junta de Gaspart, insistí que pensa arribar fins al final en la cursa electoral i descarta «absolutament» pactar amb algun altre candidat i formar part d'una candidatura de consens.

«Tenc la sinceritat com a virtut», explicà Martínez-Rovira, que revelà que de petit el seu pare el va fer soci de l'Espanyol i que fins que no pogué independitzar-se econòmicament no es va fer soci del Barcelona, ja fa 35 anys. «M'hi present perquè em fa il·lusió, per la difícil situació en la qual es troba el Barcelona i perquè em sent capaç de gestionar el club», indicà Martínez-Rovira, que es va queixar pel fet que el Barcelona ha perdut el prestigi que atresorava anys enrere.

Comentà que l'entitat barcelonista ja no és referent esportiu ni econòmic. «Teníem prestigi, el nostre model era reconegut internacionalment, però ara ja no. No podem queixar-nos, ens hem de posar a fer feina», comentà. El seu lema electoral és «Seny i força» i està convençut que pot treure endavant l'entitat si es posa en pràctica un nou model de gestió.

«M'agraden els grans reptes, hi tenc experiència», insistí Martínez-Rovira, el qual assegurà que respecta el publicista Bassat i repudia la manera com ha duit el club Joan Gaspart. Martínez-Rovira \132 comentà que als dos mesos de ser nomenat vicepresident adjunt amb Gaspart ja va voler dimitir. «No ho vaig fer perquè arribàrem a un pacte d'estabilitat, pel qual ningú no podia dimitir abans de finals de temporada. Quan arribà el moment, me'n vaig anar», asseverà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris