nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín:

Àrbitres 1a Regional

Un sol partit avançat a dissabte: Llosetí-Ses Salines, 17.30 (Benito Cabeza). La resta, en diumenge: Escolar-Santa Maria, 16.30 (Gil Vives); Barracar-La Unió, 16.00 (Domínguez Mayol); Son Cladera-Platges de Can Picafort, 11.30 (Rodríguez Rotger); Pla de na Tesa-Sóller, 16.30 (Rubert Maura); Pollença-At. Son Gotleu, 16.00 (Gómez Romero); Patronat-La Victòria, 11.30 (Bueno Arribas); La Porciúncula-Portocristo, 16.00 (Bonnín) i Xilvar-Artà, 16.30 (Òscar Albiol).

Escola d'Entrenadors
Ens trobam davant el XXXVIII Curs d'Entrenadors Nacional-Nivell 3 de futbol 2003/2004. Motivat per la feina continuada que sense repòs ha realitzat l'Escola d'Entrenadors, que presideix Manolo Martín Vences, ja és un fet, tal com es va aprovar en ocasió de la reunió dels directors d'Escoles Territorials d'Entrenadors, que es va mantenir a Madrid el passat dia 7 de febrer. L'encontre va comptar amb la presència del director general responsable de l'Escola d'Entrenadors de la Federació Balear, seu de l'imminent curs que començarà el mes de setembre i finalitzarà el maig del 2004. Era un anhel que feia molts anys se sol·licitava. A força d'insistir-hi, a la fi tota la feina duita a terme per l'Escola Balear ha tingut la gran satisfacció de veure culminat el seu objectiu. Aquest curs donarà facilitats als entrenadors mallorquins, que no s'hauran de desplaçar a la Península per poder fer tot el curs, de cap a peus, a la nostra ciutat. Ens va sol·licitar l'Escola d'Entrenadors que féssim arribar als entrenadors que subscriguessin una preinscripció a l'esmentat curs. La convocatòria per entregar tota la documentació exigida està assenyalada fins el 31 de desembre del 2003. Al mateix temps, se'n pot formalitzar la inscripció a la seu federativa de la nostra ciutat, tots els dilluns, dimecres i divendres en horari de 18.30 hores a 20.00 hores. Hem d'afegir que l'esmentat curs tindrà validesa federativa a totes les categories del futbol espanyol i a la comunitat europea. Per facilitar qualsevol informació o aclariment, podeu contactar també amb els telèfons 609692828 i 606109376.

Torneig Internacional
De l'1 al 4 de març es disputarà el Torneig Internacional Ciudades Torres Noves-Rio Mayor Sub 16, en què participaran Suècia, Rússia, Portugal i Espanya. El combinat espanyol comptarà amb la col·laboració de dos jugadors del nostre entorn. Es tracta de Marcos García, que si bé pertany en l'actualitat al Vila-real és nadiu de l'illa d'Eivissa, i de Carlos Cardona Bonet, que està enrolat en els equips filials mallorquinistes. El calendari del torneig serà el següent: dia 1 de març a Torres Novas: Espanya-Rússia (15.00 hores) i Portugal-Suècia (17.00 hores). Dia 2 de març en el camp de Torres Novas: Espanya-Suècia (15.00 hores) i Portugal-Rússia (17.00). Dia 4 de març a Rio Mayor: Suècia-Rússia (09.30 hores) i Espanya-Portugal (11.30 hores). Els seleccionats es concentraran a Madrid avui, dia 27. El viatge a Portugal s'iniciarà demà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris