lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Àrbitres Preferent

Quatre partits avançats a la jornada dominical. Concretament, el Campos-Cala Millor, 17.00 (Ortiz López); Ferrioler-Sóller, 17.00 (Pintado Calero); UE Poblera-Son Roca, 16.45 (Munar Gelabert) i Andratx-Constància, 17.00 (Medina Suárez). La resta, en diumenge: Espanya-Margalidà, 16.00 (Serra Vila); Esporles-Collera, 16.00 (Gómez Alcántara); Alcúdia-Soledat, 16.00 (Ginard García); Felanitx-Algaida, 16.00 (Escobar Jiménez); Penya Arrabal-S'Horta, 11.30 (García del Sol) i Independent-Calvià, 11.30 (Cano Gázquez).

Malentès
Can Vermell és el nom d'un bar restaurant de la vila de Campos. El propietari no és altre que el conegut jugador Jaume Vidal, de tants bons records quan defensava els colors de l'Atlètic Balears, com també els del Vilafranca i Manacor. A l'esmentat establiment va tenir lloc dijous passat un sopar de companyonia organitzat per uns aficionats disposats a deixar patent l'agraïment que tenien amb els jugadors, en base a la gran campanya que en l'actual temporada estan realitzant. En un principi es va rumorejar que el sopar no va ser ben assimilat pel tècnic, Tomeu Obrador, i que fins i tot el trobava una mica contraproduent, atès el gran compromís que de manera immediata havia de disputar l'equip contra el Calvià. Un partit del qual, per cert, el tècnic va quedar ben satisfet, tant pel comportament com per l'entrega dels efectius. Una vegada haver dialogat a través del telèfon amb Tomeu, arribàrem a la conclusió que tot va ser un malentès en el qual l'entrenador no va prohibir en absolut a cap efectiu que assistís a la convidada, i no seria gens estrany que es repetís abans que acabi la temporada. Molt més a partir d'ara, vista la pressió que existirà entre el conjunt campaner i el Sóller. De moment, al Campos li correspon disputar dos partits consecutius en el Municipal de la localitat. De manera simultània, el Sóller haurà de visitar igualment en dues jornades consecutives el Ferrioler i el Margalidà. Cinc punts és la diferència que en l'actualitat separa els dos conjunts. I s'ha de considerar que dia 11 de maig hauran d'enfrontar-se a Can Maiol, on molt bé podria decidir-se el títol i l'ascens automàtic corresponent.

Decepció total
Malestar és la paraula més indicada per reflectir el moment actual que viu l'Sporting Maonès. En un principi es varen creure que amb el talonari amb la mà estava tot decidit i sense arribar a pensar que podrien quedar desenganats. És un fet que està a la vista, ja que algunes de les incorporacions (aprofitant el mercat d'hivern) no han respost al que s'esperava d'ells. De moment el president, Josep Bonet, els ha fet posar ferms i alhora els ha llegit la cartilla, recordant que la seva arribada a l'illa menorquina no era per gaudir de l'hivern, sinó per ajudar a rellançar l'equip, que passa per moments de veritat més que preocupants.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris