lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
12°

Àrbitres estatals

El proper partit de Primera Divisió que disputaran el FC Barcelona i el Reial Betis al Camp Nou tindrà com a quart àrbitre el col·legiat Bastida Garcia. Respecte del de Segona Divisió entre el Leganés i l'Elx, serà dirigit per Rodado Rodríguez. Carol Domènech Ceballos s'encarregarà del matx de Segona B entre Castelló i Tarragona, i Ferrer Perelló correspondrà responsabilitzar-se de l'Atlètic Balears-Barcelona de la Lliga Nacional d'Honor Juvenil.

Primera Regional
Tres partits avançats a dissabte: La Unió-Escolar (Miralles Gili), l'At. Son Gotleu-Pla na Tesa (Ortiz López) i Llosetí-Xilvar (Medina Suárez). Ses Salines-Santa Maria (Rodríguez Quintero), Platges Can Picafort-Barracar (Rigo Sastre), Sóller-Son Cladera (Coll Homar), Recreatiu La Victòria-Pollença (Ripoll Solano), Portocristo-Patronat (Munar Gelabert) i Artà-La Porciúncula (C. Rodríguez Quintero).

Regional Preferent
Ens trobam de ple en el darrer terç del campionat de Regional Preferent. Repassat una vegada més el que resta per disputar i també la mateixa classificació, es veu molt factible que el Sóller aconsegueixi de manera matemàtica la Tercera Divisió. I fins i tot amb més punts de diferència que el que dicta actualment la taula. Igualment som de l'opinió que no farà falta arribar a la jornada del dia 11 de maig, antepenúltima del campionat, en la qual s'enfrontaran Sóller i Campos. D'aquesta manera ens trobarem que el conjunt de Tomeu Obrador haurà de fiar la seva il·lusió i esperança quant a obtenir l'ascens de categoria fins que hagi finalitzat la lligueta posterior, en la qual competiran quatre equips mallorquins i el corresponent campió de les illes de Menorca i Eivissa. Ja que ens estam referint a la Regional Preferent, podem avançar, segons ens comunicaren fa uns dies, que en un recinte d'un equip d'aquesta categoria tindrà lloc una torrada, un pic finalitzat el partit de la propera jornada. Un al·licient per animar els efectius de la plantilla i per mantenir l'eperança de la conservació de la categoria una temporada més.

Lliga d'Honor
En un principi, el matx de Lliga d'Honor Juvenil que en la imminent jornada han de disputar Atlètic Balears i FC Barcelona a l'Estadi Balear es tenia pensat que es dugués a terme dissabte capvespre. Per manca de seguretat en els bitllets de l'avió, els responsables del conjunt blaugrana comunicaren a la secretaria del club blanc-i-blau que els era impossible acceptar allò que els havien sol·licitat. D'aquesta manera serà definitivament a les 11 hores de diumenge quan s'iniciï el partit, que serà dirigit pel col·legiat Ferrer Perelló.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris