nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Gregorio Manzano: «Hem perdut molt més de tres punts»

El tècnic lamentà l'expusió de Lozano

«No ha pogut ser», així començà la seva anàlisi sobre el partit que acabaven de jugar Atlètic de Madrid i Mallorca a l'estadi Vicente Calderón, el tècnic mallorquinista Gregorio Manzano, qui també afegí que «en aquest partit han passat moltes coses i molt importants, i el fet de jugar amb deu durant 60 minuts ha influït en el desenvolupament del matx».

Manzano explicà que segons el seu parer, «l'Atlètic de Madrid ha dominat el partit, afavorit per la nostra inferioritat numèrica. Ells s'han trobat amb el gol de Montilla, però després s'han vist sorpresos per una jugada d'estratègia en la qual hem aconseguit el gol» i continuà dient que «el Mallorca ha estat relativament incisiu malgrat les circumstàncies del partit, i hem disposat d'algunes ocasions per empatar».

El tècnic mallorquinista també destacà el paper de l'afició del conjut matalasser: «l'Atlètic té una afició que quan li fallen les forces a l'equip, els torna a aixecar la moral» i reconegué que «hi ha hagut una fase del partit molt alterada, molt desbaratada en la qual hi ha hagut entrades dures i moltes protestes a l'àrbitre i avui (per ahir) aquest no estava per gaires protestes».

Manzano també es referí a les conseqüències negatives que tindran els successos ocorreguts durant l'enfrontament d'ahir: «en aquest partit hi hem perdut moltes més coses que tres punts, hem perdut quatre jugadors per diumenge, ja que no disposarem de Cortés, Lozano, Lussenhof i Marcos que estaran sancionats» però amb resignació, afegí que «hem de treballar amb el que tenim, si no podem alinear aquests jugadors, els cercarem uns substituts que segur que intentaran fer-ho bé».

L'entrenador mallorquinista no volgué entrar en anàlisis sobre l'arbitratge i comentà que «a la mitja part hem comentat el tema i hem decidit que a l'àrbitre no li havíem de fer cap comentari». Per acabar, Manzano explicà que «la jugada sobre Marcos ha estat penal claríssim i la de Pandiani no ho sé, perquè encara no he parlat amb ell».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris