algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

Estadi Balear

Avançàrem que la disputa de la Copa Reial Federació de Futbol podria passar factura a l'At. Balears, per la senzilla raó de l'escassa plantilla. Molt curta per jugar de manera paralel·la dues competicions. I «el parte de guerra» que ens remeteren ahir horabaixa es basa de manera precisa en els dubtes existents quant a l'alineació del porter Picazo, juntament amb Carlos i el Chino, un poc contusionats. D'unes proves a les quals seran sotmesos avui dematí dependrà la seva col·laboració amb la resta d'efectius que s'enfrontaran amb el Manacor. L'hora assenyalada per al començament són les cinc en punt del capvespre, i confiam que els fenòmens meteorològics es mostrin com a mínim benignes durant les dues hores de confrontació, que serà dirigida per l'àrbitre Moreno Martínez.

Equips menorquins  

Els problemes compliquen encara més la situació, tant en l'àmbit de la plantilla de l'Sporting com també del conjunt dels set pins ja famosos, que tant ha promocionat l'Alaior. A Lluís Vidal, responsable del degà menorquí, se li presenta una dificultat molt mala d'assumir. No seran flors i violes allò que trobarà al Poliesportiu de Magaluf, atesa la peremptòria necessitat de l'amfitrió de millorar la seva actual situació en la taula classificatòria. Per ara, segons notícies molt de fiar que publica Ultima Hora Menorca, s'assegura que Gamboa fa la impressió d'estar completament recuperat. I una dada per tenir molt en compte és que l'Sporting ha sumat més punts lluny del seu ambient que al Municipal mateix. D'altra banda, no podrà tenir la col·laboració de Jesús Muñoz, sancionat pel Comitè de Competició. Respecte de l'Alaior, una vegada superades les incidències sorgides a Santanyí, rebrà el sempre difícil rival blaugrana, que defensa a un nivell màxim de punt d'honor els colors ja històrics de sa Pobla. Un conjunt situat a la quarta plaça de la classificació i que molt bé es podria aprofitar de les baixes que patirà el seu amfitrió, com són les del golejador Mario Mora per sanció federativa, amb l'afegitó de Biel Medina i de Julián Calzada, circumstància que du de capoll el tècnic Rafel Torres. Per la seva banda, la Federació Nacional encara posa obstacles en la tramitació de la paperassa necessària perquè sigui un fet la incorporació del jugador argentí Sebastián Echarri.

Es Moleter  

Instal·lacions que es convertiran avui horabaixa en les més importants, si consideram el partit de màxima rivalitat que des de temps immemorials sempre ha existit entre els rivals semiveïnats Cardassar i Vilafranca. Partit que s'iniciarà a les quatre en punt de l'horabaixa.

Lliga d'Honor  

El Reial Mallorca i el Badalona protagonitzaran els noranta minuts competitius corresponents a la Lliga d'Honor Juvenil, i que tendran com a escenari les instal·lacions del Lluís Sitjar. L'àrbitre serà Esteban Simonet.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris