muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

L'Athletic contradiu Competició

El club demostra que l'índex de l'anàlisi de Gurpegi era menor

L'Athletic Club va demostrar ahir que l'índex de norandrosterona que va provocar el positiu de la primera anàlisi realitzada a Carlos Gurpegi en el control de l'1 de setembre passat és de «9'8» i no de 13'4 com havia informat el Comitè de Competició, en l'argumentació de la suspensió cautelar sobre la llicència del jugador navarrès. En una compareixença davant de la premsa i acompanyat per Jorge Caramés, un dels advocats de l'equip que s'ocupa de la defensa del jugador, el director esportiu del club bilbaí, Andoni Zubizarreta, va mostrar públicament l'informe remès al club el 4 de desembre passat per la Comissió Antidopatge i en el qual apareix la xifra de 9'8 com a «dada real» d'aquella primera anàlisi.

Una dada que, segons Zubizarreta, no és més que un «exemple il·lustratiu» de les «irregularitats» i de la «sensació d'indefensió» en la qual es troben tant el club com el jugador després de la resolució dictada per Competició. «Volem manifestar la més absoluta perplexitat del club davant d'aquesta resolució. Consideram que atropella els drets del jugador i del club. Pensam que és una suspensió que nosaltres qualificam de sanció, perquè el jugador no té possibilitats de jugar», va manifestar Zubizarreta.

El club, va afegir el director esportiu, retreu que Competició hagi suspès la llicència de Gurpegi sense haver donat a l'Athletic la possibilitat de presentar-hi al·legacions, tant jurídiques com científiques, ja que l'obertura de l'expedient es va produir alhora que la providència de suspensió. L'exporter va reiterar la «plena confiança» del club tant en el jugador com en els seus serveis mèdics i va subratllar que aquesta seguretat «absoluta» de la innocència del futbolista i el cos mèdic serà la «base de l'estratègia de defensa, perquè estam convençuts que aquí no s'ha comès cap negligència, ni se s'ha donat res al jugador ni ell ha pres res», va concloure.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris