muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Breus

Divisió d'Honor
Dos partits corresponents a la Divisió d'Honor juvenil es disputaran demà diumenge. A les 12.00 hores, damunt la gespa del Lluís Sitjar, Reial Mallorca i Badalona, mentre que a la mateixa hora a la ciutat comtal l'Atlètic Balears s'enfrontarà a l'Espanyol barceloní. Un partit que pot significar la darrera esperança de salvació de l'equip blanc-i-blau.

Molt poc va faltar
Existia curiositat per presenciar el que seria capaç de fer l'Atlètic Balears en la disputa de les corresponents eliminatòries de la Copa Reial Federació Espanyola. Dos equips de Segona Divisió B es creuaren en el seu camí, Ciutat de Múrcia i Llevant, sense desmerèixer la forta oposició que igualment va plantejar el Borriana de Tercera Divisió. Tot té un límit. I la veritat és que tots quants efectius va alinear el tècnic blanc-i-blau Nico López són mereixedors d'un diploma d'honor. De manera especial, els jugadors juvenils procedents de la plantilla de la Divisió d'Honor a punt varen estar d'aconseguir la gran gesta. Seria molt lamentable que de tot aquest desgastament d'energies se n'aprofitàs el Manacor, equip que demà diumenge li correspondrà visitar l'Estadi Balear, partit que, juntament amb el Cardassar-Vilafranca seran considerats com els més interessants de la jornada. De les seves incidències intentarem referir-nos en la nostra edició de demà diumenge i si pot ser anotant les darreres notícies que afecten l'amfitrió blanc-i-blau. Partit que dirigirà el col·legiat Moreno Martínez a partir de les cinc de l'horabaixa.

Platges de Calvià
Basta fer una ràpida mirada al que dicta la taula de la veritat per arribar a la conclusió que de l'actuació del Platges de Calvià en el partit que haurà de disputar demà diumenge contra l'Sporting Maonès dependrà el futur d'alguns equips. Punts vitals tant per part del quadre de Tomàs Gibert com igualment pels interessos classificatoris des del Montuïri fins a l'Arenal, cas repetim que es frenàs el degà menorquí i els altres equips que el superen a la classificació rubriquin la jornada amb el total de la puntuació.

Regional Preferent
Ens trobam ja en el darrer terç de la competició. Set places d'honor per atorgar, malgrat que encara no és definitiu el pronòstic sobre quin equip aconseguirà l'ascens automàtic a Tercera Divisió. Possibilitats que només són a l'abast de Sóller i Campos, respectivament. Set punts és la diferència existent entre el conjunt de Miquel Bestard i el de Tomeu Obrador. Mentre que el Sóller es pot permetre el luxe de gaudir d'algun relax, no succeeix el mateix amb el rival campaner. I si bé demà diumenge ambdós tindran compromisos dificultosos no és d'esperar que la diferència es redueixi, vista la irregularitat que darrerament deixa de manifest el conjunt campaner.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris