nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Iñaki Sáez: «Espanya té més talent futbolístic»

El tècnic lloà la competitivitat i el caràcter de la selecció alemanya a les grans cites

Iñaki Sáez, tècnic de la selecció espanyola, creu que els seus homes atresoren a les seves botes més «talent» que els d'Alemanya, als quals s'enfrontaran avui a Son Moix, però també que sovint no és suficient a les fases finals de les grans competicions.

«Espanya té més talent futbolístic, el que passa és que Alemanya és una altra sèrie de coses, com que ret a un nivell superior en els europeus i en els mundials», indicà Sáez. Pel tècnic basc, «el talent pot definir un partit quan hi ha molta igualtat», però ressaltà que la competitivitat i el caràcter d'equips com l'alemany és important, ja que sempre «ha anat sobrada» d'aquestes qualitats i per això sol estar en la lluita pels títols.

Sáez apuntà que els jugadors alemanys ofereixen un rendiment molt alt per regla general i que a equips com aquest «sols se'ls pot guanyar amb molts arguments» i no només amb el talent sinó també, per exemple, amb personalitat.

El seleccionador espanyol comentà que treballa perquè el seu conjunt tengui una determinada manera de jugar, com així ha quedat demostrat en els cinc partits que duu en el càrrec. L'equip, segons digué, compatibilitza talent i feina, és ferm en tasques defensives i aconsegueix marcar els gols suficients, malgrat que admeté que els seus homes han d'aprofitar més les ocasions per no passar dificultats.

«Tenim jugadors que fan gols, el que passa és que en aquests cinc partits hem fallat les ocasions. Però això és només una circumstància. Raúl, per exemple, ha tingut una sequera d'un mes, però ficà un gol en el darrer partit i pot anar seguit d'altres en els pròxims compromisos», manifestà Sáez.

El seleccionador no pensa que si es perd això pugui afectar negativament per al pròxim i important partit a Ucraïna. «Hi ha una cosa que sempre tenim en compte els seleccionadors. Si pensam que perdrem és millor que partim cap a casa. Plantejam el partit per intentar guanyar, després succeirà el que hagi de succeir», assenyalà.

Sáez es mostrà convençut que Espanya tindrà avui més suports que Alemanya a Son Moix. «Mallorca és Espanya, malgrat que el normal és que els alemanys que viuen aquí i els que vénguin facin costat al seu equip», digué.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris