algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Estadi Balear

Ahir capvespre els seleccionats sub-21 alemanys i espanyols -com és natural un darrere l'altre- realitzaren unes sessions de preparació damunt la gespa de l'Estadi Balear, cedit gentilment per la directiva presidida per Pepín Jurado. I avui a la nit s'enfrontaran els uns als altres en el poliesportiu de sa Pobla. Un partit en què el col·legiat Rodado Rodríguez actuarà com a quart àrbitre.

Àrbitres 3a Divisió
Fins ara, tots els partits tenen assenyalada com a data el diumenge dia 16. La relació de col·legiats, encara que sigui provisional, és la següent: Eivissa-Santa Ponça, 17 hores (Escribano Jiménez); Cardessar-Vilafranca, 16 (Daza Blanco); Alaior-Poblera, 16:30 (Bosch Márquez); Binissalem-Santanyí, 16:30 (Ferrer Perelló); Arenal-Gènova, 17 (Raúl Martín García); Atlètic Balears-Manacor, 17 (Moreno Martínez); Platges Calvià-Spòrting Maonès, 17 (Rodríguez Torres); Constància-Penya Santa Eulàlia, 16:30 (Martínez Os); Montuïri-Sant Rafel, 16:30 (Bauçà Martorell), i Peguera-Ferrioler, 16 (Flaquer Rei).

Regional Preferent
Només s'avançarà un partit, concretament el Ferrioler-Espanya, 17 (Óscar Albiol). Esporles-Sóller, 16 (Becerra Constantino); Alcúdia-Margalidà, 16 (Bueno Arribas); Felanitx-Collera, 15:30 (Voltes Casado); Poblera-Soledat, 16 (Domínguez Jerez); Penya Arrabal-Algaida, 11:30 (Pintado Calero); Andratx-Son Roca, 16 (Fernández Sánchez); Independent-S'Horta, 11:30 (Ginard Garcia); Campos-Constància, 16 (Lladó Grau) i Cala Millor-Calvià, 15:30 (Garcia del Sol).

Tangana fora de lloc
La que es va produir el passat diumenge en el camp municipal de Santanyí, aproximadament en els darrers minuts del partit que disputaren el conjunt local i l'Alaior, corresponent a Tercera Divisió. Segons versions que han arribat a la nostra atenció, tot començà quan alguns aficionats del club menorquí -entre els quals el president i senyora- increparen de mala manera els jugadors locals. Un jugador de la plantilla de Damià Barceló (concretament Félix), que es trobava a la tribuna, es va enfrontar a ells en defensa dels seus companys i colors amb tan mala fortuna que, de manera inesperada, va ser objecte d'una salvatge agressió i va haver de menester auxilis mèdics en una clínica de la localitat. Com és natural, un pic hi féu acte de presència la Guàrdia Civil, es va redactar l'acta corresponent, en què quedava denunciat com a principal agressor el president de l'entitat de Los Pinos de l'Alaior, Joan Ros. Una cosa sí podem garantir, en temps de la presidència de Casals i del consegüent Pere Mercadal, aquests incidents mai no havien estat protagonitzats a cap nivell de l'entitat. I podem garantir que tota Mallorca esportiva en aquests moments coneix fil per randa tot el que va succeir al Municipal de Santanyí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris