muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Respecte i silenci per la decisió de Gaspart

Lluís Bassat agraí l'anunci de l'encara president i digué que era «un servei al club que l'honra»

Respecte, silenci o agraïment foren les posicions adoptades per Lluís Bassat, que disputà la presidència a Joan Gaspart, i els distints directius que han anat abandonant la junta als darrers temps. Un dels que es proclamà sobre la renúncia de Gaspart fou el seu gran rival en les eleccions per a la presidència del Barça, el publicista Lluís Bassat. Aquest agraí al president del Barcelona la seva decisió de renunciar al càrrec, fet que es produirà el pròxim 1 de març durant l'assemblea de compromissaris.

«Vull agrair al president del Barcelona, Joan Gaspart, en el meu nom i crec que en nom de tot el barcelonisme la seva decisió de renunciar al càrrec del nostre club durant l'assemblea del pròxim 1 de març, com també la convocatòria d'eleccions», assegura Bassat mitjançant un comunicat. El publicista considera que amb aquesta decisió adoptada per Gaspart «ha fet un servei al nostre club que l'honra».

Joan Castells i Àngel Fernández, els vicepresidents primer i segon del Barcelona que van renunciar als seus càrrecs l'any passat, es van estimar més continuar guardant silenci i no fer comentaris sobre la decisió del president del club de dimitir el pròxim 1 de març. Castells, que va dimitir el passat 19 de desembre, i Fernández, que ho va fer el 22 de juny s'estimaren més des de llavors evitar fer declaracions sobre la crisi que travessa el club blaugrana.

Per la seva banda, Jaume Llauradó, el primer dels vicepresidents de la junta directiva del Barcelona presidida per Joan Gaspart que va presentar la seva dimissió, va considerar que el mandatari blaugrana «ha fet un acte de valentia i barcelonisme» en comprometre's a renunciar al càrrec i convocar eleccions anticipades. «Gaspart ha pres una decisió que en aquest moment és positiva per al club», va assenyalar Llauradó, qui va destacar que els nous comicis a la presidència del club «obren una nova etapa que hem de prendre amb il·lusió i ganes» i poden ser «les eleccions més obertes en molts anys».

Llauradó va dir que «els temes polítics del club quedaran resolts a finals de temporada» i que a partir d'ara s'«ha de fer pinya, començar a sumar, i donar suport sobretot a l'equip a sortir de la delicada situació que travessa».

També tingué unes paraules per a Gaspart el president del seu etern rival, el Reial Madrid, Florentino Pérez. «Poc opinaré. El meu silenci és el meu respecte. Tan sols li guard afecte i estima». Per la seva banda Jorge Valdano, director esportiu del club blanc, apuntà que «se'n va un clàssic del futbol espanyol que ha tingut molt protagonisme des de diferents nivells. El comiat amb tots els meus respectes».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris