lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Àrbitres 2a Regional

Tres partits avançats a dissabte: Alcúdia-Esp. sa Vileta (Tomàs Oves), Felanitx-Petra (Muñoz Martín) i Alaró-At. Rafal (Molinas Gamundí). Diumenge, Pil. la Soledat-At. Peguera (Coll Homar), Santa Eugènia-Son Ferrer (Pérez Montiel), Montuïri-Sant Jordi (Valverde Martínez), S'Arracó-Murer (March Morlà), Valldemossa-J. Bunyola (Martínez Mayol) i Cardassar-Campanet (Perelló Albons).

Comitè de Competició
Baltasar Juan, jutge de disciplina esportiva, auxiliat per la seva secretària Xisca Martorell, prengué les decisions següent: suspendre amb dos partits José Palacios (Sant Rafel) per menyspreu de l'àrbitre. Un partit de sanció a Juan García (Vilafranca) per menyspreu de l'àrbitre amb penediment. Un partit a Juan Aracil (Sant Rafel) per doble amonestació. Un partit a Jacob Pons i J. Ramon Ferrer (Sant Rafel) i Jordi Xamena (P. Calvià) per joc violent. Un partit a Antonio Silvano (Arenal) per ofenses al contrari. Un partit a Paco Figuerola (Constància), Antoni Salas (Binissalem), Bartomeu Vidal i Antonio Ramírez (Manacor), Cristóbal Sánchez i Abel Gomila (Alaior), José M. Andreu (Arenal), Miquel Picó (Santanyí), Jaume Roca i Miquel Cabanellas (Santa Ponça) per acumulació d'amonestacions. Un partit a l'entrenador de l'Eivissa Toni Arabí per protestes. Un partit a l'entrenador del Vilafranca Pep Sansó per doble amonestació. Un partit al preparador físic del Ferrioler Antonio Matas per menyspreu de l'àrbitre assistent. Sanció econòmica a l'Eivissa per incidents del públic.

Zona de Llevant
Diumenge passat, a l'actual líder de Regional Preferent li va correspondre visitar l'històric recinte d'Es Torrentó amb la finalitatat d'enfrontar-se amb l'amfitrió felanitxer. El president del Felanitx, Miquel À. Caldentey, i la resta de companys de la junta directiva confiaven a batre el rècord econòmic de la temporada, atesa la condició de líder del visitant i l'afegitó de la gran importància que tenien els tres punts, tant per al seu equip com per al rival. Segons ens va manifestar ahir, a l'hora de comptabilitzar el que s'havia recaptat a la taquilla quedaren astorats, ja que la quantitat ingressada no ha bastat per sufragar les despeses del trio arbitral. Un Felanitx que diumenge haurà de visitar el Margalidà amb les baixes d'Alcolea i de Pájaro, sancionats, com també de Maimó, que pateix un esquinç de lligaments. I vius perquè el partit meniconat serà a vida o mort per als dos rivals, si pegam una ullada a la classificació actual. Si hem de fer cas del panorama actual del Campos, visitant imminent de s'Horta, veim que l'equip campaner té alguns efectius molt dubtosos de cara a jugar a Sa Lleona, tal com són Ferreri i Jaume Vidal, mentre que l'altre equip, que ja ha arribat al Migjorn, el Santanyí, té bastant preocupat el seu entrenador Damià Barceló. Àngel ha estat intervingut de trencament de lligaments, mentre que diumenge no podrà comptar amb Miquel Picó, mentre que són dubte Fèlix i Bonilla.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris