nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

La Generalitat serà «escrupolosa» amb la llei en la moció contra Gaspart

El club havia rebutjat el recurs i els promotors han acudit al secretari general d'Esports

El secretari general d'Esports de la Generalitat de Catalunya, Josep Maldonado, que ahir horabaixa va rebre un recurs dels promotors del vot de censura contra el president del FC Barcelona, Joan Gaspart, que havia estat rebutjat per la directiva del club blaugrana, es va comprometre ahir migdia a ser «escrupolosos amb la llei i amb els terminis» per resoldre el cas.

Maldonado, que va aclarir que de moment no ha rebut «res, ni per part dels demandants ni dels demandats», va aprofitar per detallar el procés a seguir una vegada que els impulsors del vot de censura, Ramon Fusté i Lluís de Val, presentin recurs, com ja han anunciat, davant de la Secretaria general de l'Esport del Govern català.

El dirigent català va exposar que s'«han de veure les motivacions del recurs», i va explicar que es podria optar per la via contenciosa civil, que hauria de decidir si la moció de censura pot tirar endavant o no, o bé, en cas de reclamar-se un incompliment dels estatuts per part de la directiva, enviar un escrit a la Federació Catalana de Futbol, el comitè disciplinari de la qual en faria una avaluació.

L'últim escalafó seria el Tribunal Català de l'Esport. Maldonado, que va presidir l'acte de lliurament, per part de l'exjugador d'handbol del Barcelona Iñaki Urdangarín, d'una camiseta per al Museu Colet i que és un reconegut seguidor del Barça, es va referir també al mal moment del club i es va mostrar «preocupat per la divisió» regnant. «Com a català m'entristeix que esportivament el club passi per aquesta situació i socialment tingui aquesta convulsió», va afirmar.

La junta directiva del Barcelona es negà dilluns passat a facilitar les paperetes per a la recollida de les aproximadament 4.500 signatures dels socis necessàries perquè la moció de censura se sotmeti a votació, en al·legar que ja havia fracassat una altra iniciativa semblant, la presentada el desembre per Iván Carrillo, i que els estatuts del club no permeten la presentació d'una nova moció de censura fins a un any més tard. Davant aquesta negativa, els exdirectius Ramon Fusté i Lluís del Val han sol·licitat la intervenció de la Secretaria general de l'Esport de la Generalitat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris