algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Estadi balear

Tercera jornada de la segona volta i, cara a cara damunt del rectangle de l'Estadi Balear. el conjunt amfitrió i el Penya Santa Eulàlia. Un equip, l'eivissenc, acostumat a sorprendre el més confiat, tal com demostren els nou empats aconseguits, la majoria, fora del seu ambient habitual. I si ens hem de fiar del que avancen els nostres col·legues de l'illa eivissenca, l'equip de Santa Eulàlia té alguns jugadors tocats que no viatjaran, a pesar de la seva condició de titulars. Per exemple, el conegut Loianz, una amenaça sempre latent per als equips rivals. Respecte del quadre blanc-i-blau, és molta la moral que impera al vestidor. Molt diferent de la falta d'harmonia entre l'actual «staff» i el grupet opositor, al qual sembla que s'ha unit l'expresident, per cert poc recordat, Ramón Galante, grupet que segons persones de molt de fiar es desplaça a l'Estadi en pla de gaudir dissimuladament d'una possible ensopegada, si el conjunt de Nico López no aconsegueix convèncer ni guanyar. El partit s'havia de disputar, en primera instància, a partir de les cinc d'avui horabaixa. Vist que els elements atmosfèrics amenacen amb el pitjor, el matx, a instàncies del conjunt pitiús, s'iniciarà a les quatre, a fi de donar-li facilitats perquè es pugui desplaçar a l'aeroport i viatjar tranquil·lament en el darrer vol d'avui. Una confrontació que, ho repetim, s'iniciarà a les quatre d'avui horabaixa, amb arbitratge del col·legiat Raúl Martín García.

Magaluf
Ocasió que ni pintada per acumular el total de la puntuació, atesa la superioritat sobre el rival (encara que sigui en teoria), amb motiu del partit que a partir de les cinc disputaran el Platges i el Sant Rafel, amb direcció arbitral de Nadal Riera.

Es Torrentó
En altres circumstàncies, el partit que avui horabaixa a partir de les tres i mitja disputaran el Felanitx i el líder, Sóller, hauria despertat una extraordinària expectació. Desafortunadament per al club local, és factible que el conjunt de Miquel Bestard (que no s'asseurà a la banqueta per sanciói) convertesqui la confrontació en un altre passeig triomfal, i tres punts més que servesquin per mantenir l'avantatge que al final del campionat li pot valer recuperar la categoria. I a nivell local les coses es poden complicar enormement, atesa la poca diferència existent entre la situació classificatòria del Felanitx i els rivals amenaçats de perdre la categoria.

Penya Arrabal
Onze i mitja d'avui dematí, a les instal·lacions de Can Valero, nova prova de foc per al conjunt amfitrió. Un conjunt, el de la Penya, que per les circumstàncies que siguin no respon tal com cada temporada ho solia fer. I mal enemic el Collera, per poc que us molesteu a pegar una ullada a la classificació general. Arbitratge de Bueno Arribas.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris