algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

La justícia afavoreix el Mallorca

El club recupera els 800 mil euros dipositats pel «cas Losada»

X.C.S. Palma.
Una sentència dictada pel titular del Jutjat de Primera Instància número 15 de Palma ha donat la raó al Mallorca en el conflicte que manté amb l'empresa Encadesa, vinculada al Reial Betis, pel «cas Losada». El jutge ha decidit que el club balear no ha de fer efectiu el pagarés de 800.000 euros (uns 133 milions de pessetes) i ha considerat totes les al·legacions que ha presentat l'entitat mallorquinista. A més, el jutge condemna Encadesa a fer-se càrrec de les despeses del procediment en una sentència que es pot recórrer davant l'Audiència Provincial.

Així, la primera de les dues sentències ha estat favorable al Mallorca, que podrà recuperar els 800 mil euros que diposità en el seu dia. Joan Buades, assessor jurídic de la societat anònima illenca, explicava ahir que «entenem que és una sentència raonada i fonamentada i estam molt satisfets amb la resolució. Ha quedat clar que Encadesa no tenia dret a reclamar-nos res; jo sempre vaig creure que el Mallorca no devia aquests doblers», afegí.

Buades qualificà l'actuació del club vermellenc de «correcta i conforme» i confirmà que el jutge ha dictaminat «l'aixecament dels embargaments. Estic ben segur que ells recorreran, però també que ens tornaran els doblers que nosaltres ja havíem dipositat». El misser explicà que la sentència del primer judici no és vinculant amb la del segon i digué que «seria una falta de respecte pel jutge si digués que havia de ser-ho. Nosaltres, en el segon judici, al·legarem altres coses, tenim més motius de defensa que en el primer, però no podem negar que és una situació semblant. Són dos judicis bessons».

El Mallorca vinculà els pagarés lliurats al Reial Oviedo a la contractació definitiva de Losada, aleshores jugador de l'Oviedo, circumstància que no es produí, ja que la directiva del conjunt mallorquinista renuncià als drets sobre el futbolista en acabar la temporada. L'Oviedo, emperò abonà el pagarés al Betis.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris