nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
16°

Futbol Base

Nodrida ha estat la relació dels acompanyants que s'han desplaçat a Menorca, amb ocasió de la disputa de la Fase del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. Tots ells, amb càrrecs de responsabilitat. Si exceptuam el president Toni Borràs, el president de l'àrea esportiva, Manolo López Lacal i el secretari general, Manolo Bosch, han viatjat el delegat general, Jaime Miralles, els seleccionadors Miquel Bestard i Pep Garrido, els delegats Antonio Riutort i Santos Maestre, ajudant de selecció, Toni Barea i Sebastià Miralles, fisioterapeuta, Cristobal Aloy i Juan Vallori, i tècnic del material, Ricardo Martínez. Com a metge de les seleccions, el conegut i experimentat Javier Lacueva Guallar.

Memorial Miguel Salas  

Ja ens trobam en la segona edició d'aquest emotiu Memorial. El record i bonhomonia del sempre ennyorat Miquel, una vegada més ens servirà per refrescar la memòria d'uns dels «balearicos» més estimats i reconeguts. El seu record encara no s'ha apagat. Per tal motiu, seran molts els aficionats que se donaran cita demà diumenge, ansiosos de col·laborar en l'homenatge al gran amic. Tot començarà a les nou del dematí amb enfrontaments del Futbol Base, que culminarà amb amb l'interessant partit que disputaran el conjunt de Divisió d'Honor i una representació d'exjugadors del club blanc-i-blau. El migdia se servirà una gustosa torrada a tots que ho vulguin. I el capvespre, abans de l'inici del partit esmentat, es farà lliurament d'uns obsequis a la vidua del malaguanyat amic, la seva senyora Maria Bestard, estant previst l'assistència dels seus familiars i fills, Miquel Àngel i Toni Salas. Memorial que finalitzarà devers les set de l'horabaixa.

Partit benèfic  

En els transcurs de la passada setmana, a la vila de Santanyí, s'originà un incendi que afectà un edifici de la població, on els inquilins eren la família d'un jugador infantil del Santanyí, Abel. Amb el fi d'ajudar els familiars de l'esmentat jugador, la directiva del club local ha organitzat una diada de futbol base, on participaran efectius de clubs de les poblacions veïnes, tant de Campos com de Porreres, Cala d'Or i Felanitx. Tota la recaptació anirà per a la família damnificada. Tot començarà de bon matí, avui dissabte dia 28 al camp municipal de la localitat.

«Moguda fitxeril»  

Continua el moviment fitxeril aprofitant les facilitats que dóna la Federació Nacional de Futbol. De moment ja són un fet les incorporacions al conjunt blanc-i-blau de Pedro Picazo i Calderón. Per part de l'Sporting maonès, ja té caràcter oficial la incorporació d'Aoron Gamboa, procedent del Castro Urdiales de la Tercera Divisió càntabre. Complexió forta la d'aquest mitja punta. Té prevista la seva incorporació el proper dia 2 de gener. Per altra banda, el Sóller també s'està reforçant. La darrera incorporació, la de Manolo Vela, exjugador de l'Arenal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris