algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Manzano no es refia de la possible feblesa culé

El tècnic mallorquinista recorda la indiscutible qualitat que atresoren els jugadors blaugranes

Gregorio Manzano, i bé que fa, no es fia de la classificació. El tècnic del Reial Mallorca afronta el partit d'avui davant el FC Barcelona conscient de l'extrema dificultat que suposa guanyar el conjunt català, però amb la tranquil·litat que dóna la classificació.

El tècnic reconegué que durant la setmana, tant a Barcelona com a Palma s'havia parlat més d'altres qüestions que no del partit. «Tant a Barcelona com aquí han anat passant els dies, som a l'avantsala d'un partit molt interessant i amb un poc de morbo, perquè no dir-ho... El futbol genera tantes coses deixant de banda el futbol... Moltes vegades aquestes qüestions superen la informació estrictament esportiva... Nosaltres hem treballat només i exclusivament en el partit, a intentar guanyar el Barcelona, a sumar tres punts més...», explicà.

Interrogat sobre la fortalesa anímica del Mallorca i la feblesa del rival, Manzano va fer gala d'una extremada prudència. «No diria tant. Duim quatre partits sense guanyar, malgrat que és vera que hem fet mèrits esportius per merèixer alguna cosa més que només dos punts... En aquests quatre darrers partits hem tingut molts contratemps, moltes adversitats, que per ventura s'han notat en alguns partits...

Nosaltres, ara mateix, ocupam una classificació que ens dóna "no diré tranquil·litat", però sí un criteri futbolístic que ens fa saber que els punts els hem aconseguit a base de bona feina... Supòs que el Barcelona intentarà resoldre els seus problemes i jo pretenc que el Mallorca guanyi just pel nostre bé... Bastant tenc jo amb el Mallorca com per ocupar-me de la resta», digué.

Interrogat sobre si s'estima més enfrontar-se a un Barcelona en crisi o a un equip més normal, el tècnic del Reial Mallorca assegurà que el conjunt català sempre és perillós. «No ho sé. Les actuacions dels futbolistes tracten de ser sempre de la màxima intensitat... Demà veurem un Barcelona que té en joc el seu honor, el seu prestigi, la seva professionalitat.

Segur que els futbolistes del Barcelona voldran rentar la seva imatge, la d'un equip que es troba vora l'abisme a la classificació... Vindran a jugar-s'ho tot. Si estiguessin a la part alta de la classificació diríem que en qualsevol moment pot sortir el millor Barça... El Barcelona sempre és perillós, el que passa és que l'equip al que ens enfrontaram té molts llums a Europa i moltes ombres a Espanya... Esper que no brilli a Mallorca...», afirmà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris