algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

Joan Castells dimiteix com a vicepresident del FC Barcelona

Assegura que Gaspart hauria d'haver convocat eleccions

Joan Castells presentà ahir la seva dimissió com a vicepresident primer i responsable de l'àrea econòmica del FC Barcelona, càrrecs que exercia des de l'arribada de Joan Gaspart a la presidència del club blaugrana, el 24 de juliol del 2000, després d'haver fracassat en el seu intent que Gaspart, amb qui es reuní ahir al matí, convocàs eleccions per a la primavera vinent.

La renúncia de Castells suposa la cinquena d'un sotspresident en dos anys i mig de mandat de Gaspart, la segona aquesta temporada, després de la que fa dos dies anuncià Gabriel Masfurroll. Abans ja ho havien fet Jaume Llauradó, Àngel Fernández i Josep Martínez-Rovira. Tots arribaren a la directiva després de pactar amb Gaspart durant la campanya electoral. A través d'un comunicat, Castells argumentà la seva dimissió per les «diferències insalvables de criteri amb la línia de gestió» del president, que comencen per la decisió de Gaspart de mantenir-se en el càrrec.

Castells destacà que la dimissió i la convocatòria d'eleccions haurien aportat la «tranquil·litat necessària» perquè la directiva centràs els seus esforços a resoldre la situació esportiva. Castells ha dimitit per «l'ambigüitat de les respostes i de les propostes» de Gaspart, que es manté ferm en la seva idea de convocar una assemblea extraordinària de socis compromissaris. Segons el parer del ja exvicepresident, aquesta iniciativa no és una solució. «També tenc discrepàncies amb Gaspart "diu el comunicat" en el capítol econòmic, ja que no hi ha un pressupost adequat, que es pugui considerar coherent i realista, perquè tal possibilitat ha quedat anul·lada per una política de fitxatges costosos, com també per una estructura sobredimensionada».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris