algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Lluís Bassat: «Joan Gaspart ha de dimitir»

El publicista sol·licita que es convoquin eleccions de forma immediata

El publicista Lluís Bassat, candidat a les darreres eleccions i aspirant a la presidència del FC Barcelona, demanà ahir la dimissió de l'actual president barcelonista, Joan Gaspart, i la convocatòria immediata d'eleccions perquè es facin a la primavera perquè considera que el Barça «mai ha caigut tan baix». «Personalment li vull demanar la dimissió fent un acte de barcelonisme. Si ho deixa ara, passen els 90 dies que marquen els estatuts, les eleccions es fan a la primavera i hi ha temps perquè l'equip guanyador pugui preparar la temporada que ve», assegurà Bassat.

L'opositor creu que és una qüestió de «dignitat». «Que el president i la directiva presentin la dimissió i marxin dignament. Si no ho fan, lamentablement partiran de manera indigna i això no li poden permetre ni Gaspart ni la junta ni el Barcelona», afirmà, després d'haver assenyalat que «no hi ha un altre remei que Gaspart, fent ús del seu barcelonisme, tingui el seny i la visió de renunciar i deixar-ho immediatament».

Bassat explicà que la petició de dimissió de Gaspart no es deu a la situació esportiva de l'equip de futbol, aclarint sobre això que la possible destitució del tècnic Louis van Gaal «no arreglaria res», sinó a la situació social del club. «La situació social és molt dolenta i no recordo mai haver caigut tan baix», digué. Esportivament, no obstant, Bassat reiterà que considera necessari la creació al Barcelona d'una estructura tècnica formada per exjugadors del club que estigui per sobre de l'entrenador.

D'altra banda, el publicista, entre altres qüestions, censurà l'actitud de Joan Gaspart en el Barça-Madrid. «Em preocupa veure Gaspart pujant les escales de la llotja com un perseguit pel diable, donant aquesta imatge a tothom, segurament perquè se li havia ocorregut que podia passar-li les culpes a un jugador del Madrid com va fer després en les declaracions», comentà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris