algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
14°

Àrbitres 1a Regional

Un sol partit es disputarà en dissabte: Escolar-Xilvar (Rigo Sastre). La resta es jugarà en diumenge: Pla de na Tesa-Pollença (Carballal Vales); Son Cladera-Patronat (Bueno Arribas); Barracar-La Porciúncula (Hidalgo Pérez); Santa Maria-Llosetí (Valverde Martínez); La Unió-Artà (Adrover Vallbona); Platges Can Picafort-Portocristo (Reus Vidal); Sóller-Recreatiu la Victòria (Rosselló Tudela) i Ses Salines-Son Gotleu (Capó Rosa).

Virus gripal
Existeix molta preocupació a nivell de futbol base, en els estaments federatius, a causa del virus gripal que ha afectat una quantitat enorme d'efectius de la geografia illenca. Als directius no els ha quedat cap altre remei que haver de sol·licitar l'ajornament dels respectius partits que havien de disputar.

Es Revolt
El millor 'aguinaldo' que l'Ajuntament de la vila podia oferir al nucli esportiu de l'històric Es Revolt era el de comunicar a la junta directiva, que actualment presideix el sempre entusiasta Joan Pocoví, que tot ja està aprovat i subvencionat perquè tan aviat com sigui possible les màquines es posin a fer feina de veres al rectangle de joc d'Es Revolt, a fi de procedir a la implantació de gespa artificial que tanta falta feia a les instal·lacions. D'aquesta manera, l'Ajuntament presidit per Biel Matas ha procedit a l'expropiació d'uns terrenys del costat del recinte, única manera de poder ampliar el rectangle de joc, i d'afegitó, convertir el recinte en un dels més moderns i còmodes de la nostra illa.

Platges de Calvià
La mà de metge del nou tècnic, Tomàs Gibert, comença a generar fruits al capdavant de la plantilla del Platges de Calvià. El punt positiu esgarrapat diumenge passat a Binissalem, un dels gallets de l'actual competició, diu ben a les clares que la plantilla ha estat posada en bones mans. I el pròxim diumenge contra l'Arenal, la reacció continuarà incrementant.

Comitè de Competició
Baltasar Juan, jutge de disciplina esportiva, auxiliat per la seva secretària, Xisca Martorell, va prendre les següents decisions. A Tercera Divisió: sancionar per un partit Juan Cárdenas (Cardassar), Juan Manjón (Santanyí) i Antonio Marcos (Santa Eulàlia) per doble amonestació; un partit per a Mateu Gomila (Montuïri), Josep Roman i Miquel Loinaz (Santa Eulàlia), Mario Mora (Alaior), Francisco Gayà (Cardassar), Manuel Ramos (Santa Ponça) i Antonio Martí (Manacor) per acumulació d'amonestacions.

Sopar de Nadal de la Penya Arrabal
Ja té carta de naturalesa dins els àmbits socials el tradicional sopar de companyonia que la carismàtica Penya Arrabal acostuma a organitzar a l'abric dels elements més vinculats a la Penya, aprofitant les festes de Nadal. I podem garantir que enguany no serà una excepció, ja que, segons notícies arribades a la redacció, la directiva convidarà tots els responsables tècnics que formen la gran família. El sopar, demà a Can Perdiueta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris