nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Asensio Mosbah partí abans del final

El màxim accionista abandonà la llotja en faltar quinze minuts per a la conclusió i sense fer declaracions


L'expectació creada pel partit entre el Reial Mallorca i el Reial Madrid es va estendre no només a tots els estaments socials de Mallorca, sinó també als institucionals. Així, la llotja de Son Moix es va vestir de gala per rebre els habituals i els que no ho són tant. Antonio Asensio Mosbah, propietari del Reial Mallorca i vicepresident del Grupo Zeta, fou el gran protagonista. Arribà amb el temps just per veure l'inici del matx i no va voler fer declaracions, assegurant que parlaria durant el descans. En la pausa, no va dir res i abandonà la llotja quan faltava poc menys d'un quart d'hora per al final amb 1-4 en el marcador, suposadament per agafar l'avió de retorn a Madrid. Quin paper més trist! Asensio Mosbah no donà així explicacions del préstec que Bartomeu Cursach hagué de fer a la seva Societat Anònima Esportiva, ni va donar a conèixer quina és la situació econòmica real del club. A banda d'Asensio Mosbah, per part del Grupo Zeta també acudiren ahir a la llotja Carlos Rincón i Marcel·lí Socíes, com també Ramon Rosselló, responsable de Bancaja a les Illes Balears, i l'empresari mallorquí Bartomeu Cursach.

De la classe política va destacar l'absència a l'estadi del president del Govern, Francesc Antich. El màxim representant de l'Executiu fou Joan Mesquida, conseller d'Hisenda i Pressuposts, que hi acudí amb Aina Salom, consellera de Sanitat.

Qui no es va voler perdre l'esdeveniment va ser Maria Antònia Munar, presidenta del Consell de Mallorca. Munar, que va veure el partit acompanyada per la consellera de Presidència, Dolça Mulet, saludà Asensio Mosbah just arribar. Molt abans ja havien aparegut Joan Fageda, batle de Palma; José Manuel Sierra, tinent de batle encarregat de la Policia Municipal, i Gaspar Oliver, tinent de batle i regidor d'Esports.

I del Mallorca, clar, hi eren tots, encapçalats pel president, Mateu Alemany. El vicepresident, Vicent Rotger, els expresidents Miquel Dalmau, Miquel Contestí i Guillem Reynés, a més dels habituals Antoni Calafat i Joan Buades patiren durant un partit que no es decidí fins a la segona meitat. El tècnic del filial, Tomeu Llompart, i diversos jugadors de la primera plantilla, com ara Lussenhoff o eTuru Flores, també hi eren.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris