cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
17°

Futbol Illenc

Comitè Estatal Miquel Picó (Santanyí) ha estat sancionat amb dos partits per doble amonestació i per insults a l'àrbitre amb penediment. Un partit a Jorge Oliver (Santa Eulària), Òscar Torres (Constància), Roberto Nevo (Eivissa) per doble amonestació. Un partit de sanció a Eduardo Páez (Eivissa) per joc dur.

Diada lasaliana Un any més, quan la temperatura comença a refrescar, la Societat Esportiva la Salle organitza la pujada a Lluc de totes les seves disciplines esportives, com també per familiars en general i simpatitzants de la històrica entitat. La data triada, el pròxim dia 13 de l'actual mes d'octubre, amb el programa següent: a les 11 hores del matí, missa solemne a la basílica de Lluc. En el transcurs de la celebració, tindran lloc diverses ofrenes per part de la Societat Esportiva. A les 13.45, una monumental paella serà assaborida per tots els lasalians (es calcula que seran aproximadament uns cinc cents els que es desplaçaran al santuari) i posteriorment es donarà per finalitzada aquesta «setzena edició pujada» a Lluc que cada any revesteix un èxit imponent.

Comitè Regional Imposats cinc partits de sanció a Andreu Galmés (Margalidà) per empènyer l'àrbitre. Tres partits a Cosme Mayol (Esporles) per agressió al contrari amb penediment. Un partit a David Redondo i Sebastià Barceló (Margalidà), Vicens Castillo (Independent) i Víctor Pérez (Son Roca), per diversos motius. A Primera Regional, un partit a Juan Ortiz i a Antonio Fuentes (Son Gotleu), Joan Miquel (Barracar), Joan Campins (Llosetí), Aitor Ferragut (Pla na Tesa) i Òscar Garcia (Son Cladera). A Segona Regional, cinc partits de sanció a Daniel Company (Valldemossa) per insults a l'àrbitre. Tres partits a Andreu Vidal (Alaró), per doble amonestació i per menyspreu a l'àrbitre, Vicens Castillo (Peguera) per insults a l'àrbitre. Dos partits a José Gómez (At. Peguera) per doble amonestació i per protesta a l'àrbitre. A Tercera Regional, tres partits de sanció a Biel Servera (Arenal) i David Sampol (Col. Sant Pere), per agressió al contrari. Dos partits a Luis Rodríguez (Cala d'Or), per menysprear l'àrbitre.

Regional Preferent Dues matinals diumenge, ben igual d'interessants. Ambdues amb el mateix horari, les 11.30 hores. Per un costat tenim l'Independent-Constància, com igualment Penya Arrabal-Son Roca, amb la direcció arbitral de Gordillo Aguilar i de Medina Suárez, respectivament.

Podria haver estat pitjor Fa uns dies, el conegut entrenador futbolístic Joan Garau es va veure involucrat en un accident de circulació. Afortunadament, quasi sense conseqüències greus, circumstància que ens alegra sincerament.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris