nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:

La Federació Balear de Futbol Sala presentà ahir les al·legacions

Demana la suspensió immediata de Primera B, Segona i la Lliga femenina

José Luis Ruiz, president de la Federació Balear de Futbol Sala, presentà ahir al·legacions en el procediment obert pel Comitè Balear de Disciplina Esportiva contra la Federació Balear de Futbol. En l'escrit d'al·legacions, el president de la Federació Balear de Futbol Sala «sol·licita la suspensió immediata de la categoria anomenada Primera Divisió Nacional, com també la prohibició de l'inici de la resta de competicions, l'organització de les quals pretén dur a terme la Federació Balear de Futbol (Segona Divisió i Femení).

En el seu escrit d'al·legacions, el president de la Federació Balear de Futbol Sala es ratifica completament en la denúncia presentada, alhora que recorda que per a la temporada que ve la Federació Balear de Futbol ja té fixat un calendari de les categories que anomenen Primera Divisió B, Segona Divisió i Femení, i que inclouen únicament i exclusivament equips de l'illa de Mallorca.

En aquest sentit, i per demostrar que tant la Primera Divisió B, com la Segona Divisió i la categoria femenina tenen àmbit autonòmic, la Federació Balear de Futbol Sala presenta un document en què es pot veure clarament que les categories de Divisió de Plata i de Primera Divisió A tenen caràcter estatal, ja que a la quota federativa s'ha d'afegir el dipòsit i la quota per a la Reial Federació Espanyola de Futbol. En canvi, en les categories de Primera Divisió B, Segona Divisió i Femení, de les quals la Federació Balear de Futbol Sala defensa que tenen caràcter autonòmic, el dipòsit de garantia sí que s'ha fixat. Així mateix, respecte d'aquestes tres categories, no hi ha assenyalada ni quota ni dipòsit per a l'Espanyola. D'altra banda, Manolo Bosch, secretari de la Federació Balear de Futbol, assenyalà ahir no tenir constància de la denúncia.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris